Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawajaa

kochanka na naszej klasie

Polecane posty

Gość ciekawajaa

wpisałam sobie jej imie nazwisko i miasto i wreszcie po 2 latach ja zobaczyłam!kochanke mojego męza!!jest starsza ode mnie o kilka lat a wyglada o kilka młodziej!! jest atrakcyjna i ma duzy biust!!jestesm załamana i teraz pijana .ze smutku upiłam sie... nienawidze jej ...pomozcie prosze!!!!!!!!!!!!napicac jej kilka słow???to juz jest skonczone miedzy nimi ale jestem zazdrosna o jej wyglad!!i załamana przez ciekawosc swoja!!

Gość agava23
to moja droga pokaż męzowi i umów się z jakimś przystojniakiem, zróbcie sobie fotke i dodaj tam i podpisz że to twój dobry przyjaciel

Gość ciekawajaa
wiesz agawo dzieki za radę ale nie skorzystam ,ponieważ nie chce juz psuc dobrych a własciwie poprawnych relacji między mną a mezem.To juz minęły 2 lata i nareszcie nastała spokoj i nie chce tego burzyc.Załuje ze jej szukałam na tym portalu!1nie myslałam ze jest az taka ....ładana! i mam ochote jej napisac cos !!ale nie wiem sama

nie ma co wrzucać kochance - tylko się skompromitujesz.... jak wogóle wrzucać to niewiernemu partnerowi, bo atakowanie innej kobiety, która nie odpowiada za Twój związek jest niepoważne... Ja też kiedyś cierpiałam bo zaspokoiłam swoją ciekawość. Facet mnie zostawił i tak kombinowałam zaciekle, że po 2ch dniach znalazłam zdjęcie dziewczyny, dla której odszedł. Znalazłam, mimo iż nie mieliśmy wspólnych znajmych, a ona mieszkała w mieście oddalonym o 400km.... I też się załamałam, bo o ile wcześniej liczyłam, że on przemyśli sprawę i wróci do mnie... to jak zobaczyłam zdjęcie ślicznej drobniutkiej blondynki wszystko we mnie oklapło, bo jak ją zobaczyłam to właściwie przestałam mu się dziwić, że zakończył związek z dnia na dzień ;/

Gość agava23
kochana to nie ty psujesz relacje tylko on!!! zaslugujesz na kogoś lepszego! wygląd to nie wszystko a jak spotkasz odpowiedniego mężczyzne to pokocha cię taką jaką jesteś i za to jaki masz charakter bo ladny wygląd to nie wszystko!! a napewno jesteś atrakcyją kobietą, skoro wiesz ze to jego kochanka to i musialaś wiedziec o zdradzie, pokaż mu ze za tobą tez się oglądają mężczyźni

Gość fwqefew
i niby ci jej napiszesz, zwłaszcza po pijaku? cokolwiek zresztą byś napisała, ona zorientuje się że o niej myślisz, że sprawa nie jest zamknięta, że ona kładzie się cieniem na twój i męża związek i jest w nim jakby obecna itd itp - i to będzie jej zwycięstwo chcesz się zemścić, to przemyśl co możesz zrobić bardzo, bardzo dokładnie i się nie śpiesz a w ogóle to skąd wiesz że to ona?

Gość makarenkaaaaaaaa
ciekawajaa 👄 jakies 5 miesięcy temu rozstałam się z moim prtnerem,mam dwoje dzieci,związek 7 letni zlak trafił ale teraz wiem że żyję,spokój,cisza,nie musze się martwic gdzie znika,co robi,kiedy wróci........................ zrozum to,oni sie nie zmieniaja jak juz raz to zrobia,a zwłaszcza jak maja jeszcze w tym kolegów................. a ona?????// co ona???/ mogła wejść w to nieświadomie,potem on jej naplótł jaka to ty nie jestes wredna i wogole do dupy,to nie ona zawiniła,to on ponosi winę i nie wierz słowom,że to juz skończone........... to dla twojej informacji i dla polepszenia stosunków jest skończone.............

Gość facet o swinia
wiem jaki uraz pozostawia zdrada... ja tez wlaze na ta cholerna nasza-klase i widze laske dla ktorej mnie zostawiil i z ktora mnie zdradzal... mnie pociesza to,ze jest tragiczna... a ty nie pisz nic pod zadnym pozorem!!!

Gość agava23
jak mu na tobie zależy to wybierze ciebie a ją skasuje tak by postąpil facet ktory kocha szczerza, bo widamo ze każdy czasem moze pobłądzić a bładzić to ludzka rzecz, mojemu postawilam ultimatum i tylko ja się dla nego licze bo on mi powiedzial ze bezemnie jego życie nie ma sensu o tylko mnie kocha i dla mnie zrobi wszystko, zrozumial jak wiedzial ze moze mnie starcić choć mnie nie zdradził ale oklamal a ja to traktuje porawie tak samo

Gość ciekawajaa
dziekuje Wam za rady wyjasniam ze wiem ze to ona jestem pewna na 10000000% bo znam jej dane a o wszystkim poinformował mnie jej mąz a ze to skonczone juz od prawie 2 lat tez wiem bo mam kontakat z jej mezem i wiem !! jestem tylko cholernie zazdrosna ze tak wyglada a jest o kilka lat starsza ode mnie a smiłam sie z niego ze faceci jak juz to maja młdsze od zony a on starszą on mowił ze ona nie wyglada na swoje 45 lat ale ja nie wierzyłam a teraz złosc rozpacz zazdrosc mi nie pozwalaja funkcjonować!!!mam ochote ją bić bić bić!!i jego też

Gość fwqefew
osobiście uważam że niepotrzebnie się okłamywałaś że po tym wszystkim możecie być nadal normalnym małżeństwem teraz widzisz, to wraca a wasz zwiazek nie jest na pewno taki sam jak był przez zdradą nie lepiej było rozwieść się?

Gość ejj jejejeje
daj linka do Jej fotki :D

Gość ciekawajaa
wszystko byłoby dobrze gdybym nie była tak cholernie ciekawa jej wygladu!jej mąż tej mi mowił ze jest ładan bo sie go pytałam bo nie miesciło mi sie w głowie co on widzi w babie kilka lat starszej odemnie. a rozwiesc nie byłoby dobrze bo ja go kocham mam dziecko i wiele wspolnych sparaw. i w ogole to nie wyobrazam sobie zycia bez niego

Gość ciekawajaa
ejj jejejejeje -nie dam,bo nie jestem niedojrzała psychicznie:)

Gość ciekawajaa
piszcie proszę,dawajcie mi rady jak mogę sie dowartosciowac a ja juz musze wyłaczyc kompa bo corka sie budzi.jutro sobie poczytam co mi napisaliscie kochani a na razie papapapa

Gość wrzuc linka
zbesztamy ją:D

Gość ciekawajaa
wrzuc linka a własnie ze nie!!! i widzisz nawet Ty masz ochote na 45latke:(

Jak czytam te wasze historie to mam ochotę do końca życia zostać sama:O Wszędzie zdrady...Mój związek, wasze związki, moja rodzina, znajomi:(

Gość a_dusia
no cóż Twój mąż to świnia, bo nie dość, że Ciebie zdradził to jeszcze podał Ci namiary na tę laskę :)

Do zalozycielki Nie odzywaj sie,po co sie ponizac:).Nie ma rady,wez sie za siebie:) Nie ma brzydkich kobiet/no moze sporadyczne wyjatki/,sa zaniedbane i tyle:).Gimnastyka ,fryzjer,dieta i problem z glowy:),wierz mi to nie takie trudne,jak sie wydaje:)

skorzystam z tych linków bo wreszcie trafiłem na R. Steinera, a znam na razie tylko jego życiorys. Dzieki.

Gość a_dusia
aż dziw bierze voalko, że czytałaś de Mello - chyba robisz to bezmyślnie :O

Gość ciekawajaa
voalko ja sie nie zadręczam ,pisałam juz co i jak i to nie moj maz dał mi jej namiary tylko JEJ MAZ!! jej maz to odkrył i mnie powiadomił!1a miedzy nami jest juz ok tylko to ze ja zobaczyłam na naszej kl jaka jest piekna:(

nie wracaj do tego, to skoczone, ludzie popelniaja bledy. Jestescie razem i obudowuhecie relacje, tylk oto sie liczy. Z czasem zobaczysz ze on bedzie zalowal tych chwil slabosci. Nie mysl o niej, nie mysl o tym jak sie zemscic. Zycie zemsci sie na niej samo. Z reszta czy ona jest dla ciebie tak wazna zeby poswiecac jej swoj czas? ona nie ma znaczenia dopoki sama jej znaczenia nie nadasz. Nie wracaj do rozmow o niej z mezem, to dla was juz nie istnieje i tego sie trzymaj.

Gość CO WY WSZYSCY MACIE
do kobiet po 40-tce??? jakby zdradził z młodszą to byłoby ok, prawda? Nie wkurza mnie sam fakt, że jedziecie na babę, która byc może żadnych zobowiązan nie ma, ale że jak starsza to już gorsza. Znam wiele kobiet młodszych ode mnie, które wygladają o wiele gorzej. A Ty, Autorko, nie daj się ponieść emocjom, bo to xli doradcy. Co jej napiszesz? Nawtykasz jej, że jest starsza? Odpusć i zyj swoim życiem. A jak złapiesz mężusia jeszcze raz na zdradzie to JEGHO pogoń, a nie tę trzecią. :O

Gość CO WY WSZYSCY MACIE
I za co ma sie zycie na tamtej mścić? Moze ona nawet nie wie, że ten fagas był żonaty. Chyba na mężusiu ma się mścić.