Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciowy dylemat

czy dobrze wybralam?

Polecane posty

Gość zyciowy dylemat

gdybyscie mialy wybrac miedzy bogatym facetem, takim z najwyzszej polki, a przecietnie zarabiajacym, ktorego byscie wybraly? zaznaczam, ze obaj sa wartosciowymi i dobrymi ludzmi.

Gość tegoktorego kocham

Gość buhahahahaha
lepiej bez twarzy niż bez kasy, wybierz bogatego

Gość zyciowy dylemat
ale ja juz wybralam...

Gość zyciowy dylemat
tego biedniejszego.. i jestem szczesliwa jak nigdy.

Gość buhahahahaha
pieniądze i tak rządzą światem, wiec niema co sie oklamywac

mam nadzieje że wybrałaś tego, któremu dłużej stoi i jest słodki w miłości, bo resztę to możemy o kant dvpy rozbić

Gość zyciowy dylemat
nie mam dylematu, nigdy nie zalowalam decyzji. Chcialam znac zdanie innych. Dodam tylko, ze ten bogaty jest naprawde bogaty! Sluzba w domu, rolex na rece, ciuchy od Armaniego. A ten biedny kredyt na dom na glowie.

Gość dolary w oczach
powinnas zabrac sie za tego bogatego, a za jakis czas się chajtnąć no a potem pawulonik lub konchydron do kawy i jestes ustawiona do konca zycia

Gość zyciowy dylemat
aby zalozyc topik bardzo uproscilam te sytuacje.

Gość zyciowy dylemat
to nie jest tak, ze w jednym momencie zycia pojawia sie bogaty i biedny i musze wybrac.

Gość pusta jestes

Gość dolary w oczach
nie jestes pusta tylko uzyj glowy i zrozum ze w tych czasach nie istnieje milosc

Gość strasznie glupia jestes i nie
wiem po co zalozylas taki topik. chyba bys sie zesrala jakbys nie pochwalila sie na forum co to z ciebie za idiotka i jaki mialas wybor. dorosnij gowniaro

Czyżbyś była aż tak stara, że nie masz innych wyborów ? No, jeśli tak...to...kurczę ! za żadne skarby świata, nie wybieraj żadnego z nich. ;)

Gość zyciowy dylemat
do tego wyzej.. napisalam wyraznie, ze bardzo uproscilam sytuacje. Nie oceniaj nie znajac mnie!

odpowiedź czy dobrze wybrałaś otrzymasz na łożu śmierci, więc nie zadawj głupich pytań tylko cierpliwie czekaj. Amen.

Gość pusta jestes
wyzsza półka, niższa półka,ja pierdole:O powiedz sowjemu facetowi z ktorej jest pólki a na pewno nie bedziesz juz miec wyboru

Gość dorosnij gowniaro
kiedys ciebie tez ktos bedzie mierzyl taka sama miarą jak ty teraz...

Gość zyciowy dylemat
zle mnie zrozumieliscie... nikogo nie ocenaim przez pryzmat portfela. Moj facet jest najcudwniejszym czlowiekem jakiego znam i jak juz pislalam wyzej, ja nie mam dylematu ani watpliwosci. Chcialam tylko poczytac opine innych na temat takiej sytuacji. A jest niezwykle uproszczona i rozumiem, ze wzbudza emocje. Nikt normalny nie wybieralby partera kierujac sie takimi kryteriami. Dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość dolary w oczach
teraz sa takie czasy ze wspolczesne wartosci to sa wlasnie takie półki, a pieniążki jak wiadomo rządzą od zawsze

Gość dorosnij gowniaro
nie to, zebys wzbudzala emocje czy cos, nie o to chodzi. po prostu twoja glupota rzuca sie w oczy. juz dawno wybralas w takim razie po co zalozylas temat na forum? zeby sie dowartosciowac? jestes zalosna ... :o

Gość zyciowy dylemat
zgodze sie z dolary w oczach! i ciesze sie, ze przeczytalam tu odpowiedzi, ktore mnie mile zaskoczyly! a juz myslalam, ze dla wiekszosci ludzi liczy sie tylko kasa! jestescie super!

Gość zyciowy dylemat
i slowko do dorosnij gowniaro. nie jestem gowniara, a nie chcialam tu opisywac calej historii bo to dosc skomplikowane. Dlatego bardzo, ale to bardzo uproscilam te sytuacjie i ubralam w kolory czarny-bialy. Chcialam sie przekonac, jakimi warosciami kieruja sie inni. Dowartosciowywac sie nie musze, swoja wartosc doskonale znam!

wybierz bogatego, tylko nie podpisuj, czegos tam, żeby cię z gołą dupą nie puscił żona tego bitlesa wiedziała co robi