Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyy

skrzywdziłam dziecko

Polecane posty

Gość pomocyyy

Moja 15letnia córka przypadkiem była świadkiem, jak uprawiałam seks. Wróciłam bardzo późno i byłam przekonana, że młoda śpi. Od następnego rana przestała sie do mnie odzywać, przestała jeść, w końcu powiedziała, o co jej chodzi. Twierdzi, że uraz jej pozostanie do końca życia. Czy jakoś mogę jej pomóc??

Gość 1111111111111
15 letnie dziecko? toż to prawie kobieta i chyba wie,że dorośli ludzie uprawiają sex i jej mama też :o

Gość pomocyyy
Nie z mężem, lecz z facetem, z którym jestem od prawie 4 lat, lecz z nami na codzień nie mieszka. Córka dobrze go zna. Ze względu na gości spaliśmy w jednym pokoju i to było przegięcie. Nie pomyślałam, że o 4-ej nad ranem córka może nie spać :(((

Gość pomocyyy
Rozmawiałam z nią parę razy. Tłumaczyłam, że strasznie żałuję, że była świadkiem i że nie zrobiłam tego naumyślnie. Ona się mną brzydzi i nienawidzi

Gość facet po 30
cos tu nie gra. piszesz ze wrocilas pozno a zaraz ze mialas gosci i spaliscie w jednym pokoju. a tak na marginesie to czy to byl zwykly sex ?

Gość jakies dzieciny
mają brak zajęcia.....

Gość pomocyyy
tak, zwykły seks. Przyjechała rodzinka a ja i mój facet późno wróciliśmy z imprezy

Gość uwierz mi bylam kiedys
przypadkowym swiadkiem jak moi rodzice to robili (mialam kilkanascie lat), nie jest to nic przyjemnego, i nie jest to mile wspomnienie choc od paru lat nie jestem dziewica i sex dla mniej jest super przyjemny:) Ale to takie dziwne uczucie zobaczyc rodzicow... przejdzie jej:)

Gość powiem ci jedno
jak można być taka pierwoloną idiotka zeby się pieprzyć a jednym pokoju gdzie śpi dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jetseś tak jebnięta czy nie wiesz ze to przeciez słychać będziesz tego długo załowała, z nienwaidzi cię już na zawsze masz idotko qwypaczoną psychoke widać ze pizdą mjslisz

Gość ndfgbhvf
Masz dziwną córkę ale to dlatego,że ją źle wychowałaś.Widocznie za mało ze sobą przebywacie i pomiędzy wami jest zbyt mała więź.

a ja pomyslam,ze moze ona miala ochte na twojego faceta:) tez kiedys przylapalam rodzicow na seksie ale trauma to nie byla tylko zdziwienie lekkie ,bo jak wiemy rodzice seksu nie uprawiaja :)

Gość oczywiście ze nie ma róznicy
jak robią to rodzice to nic złego ale nie matka która mam fagasa i pierdoli się z nim BO MA OCHOTE, wspólczuje

Gość pomocyyy
Wydaje mi się, że prawie każdy ma takie wspomnienie i fakt,nie jest to miłe. Ja również. Nigdy w życiu jednak nie ośmieliłabym się im tego wypomnieć. Mojej córce dałam możliwość wyrzucenia złości, wykazałam zrozumienie, przeprosiłam (chyba ze sto razy!). Tymczasem ona nadal się zachowuje, jakbym kogoś zamordowała z zimną krwią

Gość ndfgbhvf
A za co iałaś córkę przepraszac.To ona powinna Cię przeprosić za to,że odstawiła scenę.Ona ma już 15 lat i powinna zrozumieć,ze to są wyłacznie Twoje sprawy.

a czego ty oczekusz?? dla niej jesteś matką, czy uważasz ze 100razy przepraszam robi na niej wrażenie?????? wiesz co było Twoją głupotą, to ze byliście razem w pokoju, zeby zpbaczyła was gdzie indziej to bu pewnie tak nie było. Znam taką samą chistorie, ten wiek, ta sytuacja i wiesz jak się skończyła? matka musiała zerwać z afectem bo jej córka go z nienawidziła, podobnie jak ją, i cierpi do disiaj bo nie ma dla niej szacunku, bo to było tez w tyma samym pokoju, a teraz ona jest starsza i chodzi na imprezy, a po alkoholu jej to wypomina

Gość pomocyyy
Myślisz, że nie żałuję? Nie byłoby mnie tutaj, gdybym sobie potraktowała sprawę lajtowo

więc sama widzisz, ze zrobiłaś coś co będzie się za Tobą ciągneło, proponuję Ci aby Twój facet jakieś 2-3 tygodnie do was nie przychodził. Ale wierz mi jak można taką głupote zrobić??????

Gość ja widziałam sex rodziców
z 6 razy, między 11 a 13 rokiem życia (mieszkalismy w 1 pokoju)... za pierwszym razem było totalne zaskoczenie, głównie dlatego ze byli koło 50 już i myslalam ze w tym wieku to już nie, pamietam ze strasznie sie meczylam, w gardle zaschło az zaczęłam się dusić i kaszleć, ale kaszlec dopiero jak skonczyli. Mama myslala ze cos mi sie snilo albo przydusiłam się poduszką i zrobiła mi herbaty. Dzwinie sie czulam, jakbym odkryła czyjeś zwłoki we własnym domu... No i taki sekret o ktorym nikomu nie mozna powiedziec... Ale chociaz mialam 11 lat, mialam na tyle rozumu zeby zachowac todla siebie, a nie sceny robić! Twoja corka jest po prostu niewychowana, to po pierwsze, a po drugie uraz faktycznie moze zostac, wiec lepiej zaprowadz ja do psychologa.

Gość lo matko to ja nie wiedzialam
ze to jakis problem :D Tez kiedys widzialam. Mialam z 15 lat tez ale dopiero po paru latach (od wtedy) zalapalam, ze to bylo to :D No i co??!! Przeciez bocian mnie nie przyniosl, nie? Czy tez w kapuscie nie zapaczkowalam :P A topik to prowokacja :P

Odwalcie się od kobiety. Jest dorosła i ma prawo do cholery uprawiać sex we własnym domu. A córka - czas żeby dojrzała, a nie zgrywała niewiniątko w pieluszce. Rozumiem, że jak ludzie mieszkają w kawalerce i mają dzieci, to sex jest już dla nich raz na zawsze zakazany, albo mają gu uprawiać w bramie, albo na schodach do piwnicy? Puknijcie siew głowę....

a buzi sobie tez nie mozecie dawac?? Albo przytulac sie? :D

aha i unikajcie slow "sex" i jego pochodnych, bo dziecko bedzie mialo do konca zycia skrzywiona psyche :D

rozumiem, jakby miala 10 lat, to moglaby byc oburzona, ale 15 lat? w czym konkretnie problem? ona sie wkurza sie sie wogole bzykasz, czy ze sie bzykaliscie w jej pokoju? bo jak to pierwsze, to ona ma cos z glowa.

Gość nie demonizujcie ale też nie
bagatelizujcie problemu. Prawda jak zwykle leży pośrodku. Faktem jest, że dziecko nie powinno stać się świadkiem seksu rodziców. To zawsze jest przykre doświadczenie, a może też być urazem lub nawet traumą. Zależy od kontekstu i od dziecka. Zależy też od wieku dziecka (wbrew pozorom maluchowi to wisi, on nic nie łapie i wystarczy zwykłe uspokojenie, ze starszym dzieckiem jest trudniej). Także teksty, że córka jest niedojrzałą, niewychowaną gówniarą są bzdurą. Wyzwolony bełkot. Piętnastoletnia dziewczynka nie jest i nie może być dojrzała do oglądania mamusi pieprzącej się z mężczyzną. Nie ma tu znaczenia, że dziewczynka obiektywnie wie, że jej mama uprawia seks z partnerem. Czym innym jest wiedzieć, a czym innym WIDZIEĆ. Ale z drugiej strony - autorko, masz prawo do związku i seksu i masz to jasno zakomunikować dziecku. Przestań przepraszać. Niech nie będzie też wątpliwości ZA CO przepraszasz - za to, że zrobiłaś córkę świadkiem seksu, a nie za to że seks w ogóle uprawiasz, bo do tego masz prawo. Jasno i spokojnie powiedz dziecku za co przepraszasz, a za co nie i zakończ temat. Nie kajaj się bez końca, nie próbuj błagać, bo ona tym bardziej będzie się nakręcać w swojej obrazie majestatu. Z czasem powinno jej przejść, ale szkoda, że to się stało. I też nie rozumiem, jak mogłaś to robić w tym samym pomieszczeniu, w którym spała tak duża dziewczyna. Naprawdę myślałaś, że seksu nie słychać? Nawet jak para jest cicho (tak im się wydaje), to są tak charakterystyczne, odmienne od zwyczajnych dzwięki, że człowiek właściwie na bank się obudzi.

Gość ta corka tez niedlugo
bedzie sie "pieprzyla z mezczyzna" :O

ooo wielkie mi co! Jak 15 letnie dziecko może sie tego przestraszyc? ;o takie leki to mają dzieci po 6 lta jak zbacza pieprzacych sie rodziców! :)

Gość nie demonizujcie ale też nie
Jasne, że się będzie pieprzyła. Ja też się pieprzę, co nie zmienia faktu, że widok robiącej to mojej mamy, jest ostatnim, na jaki mam ochotę :O Nie mówię o lękach, bo wiadomo, że dziewczyna nie uważa, że "tatuś" krzywdził mamusię, jak to może być w przypadku małego dziecka :O Mówię o głębokim psychicznym dyskomforcie, o poczuciu buntu, żalu i złości, do których smarkata MA prawo w tej sytuacji. Ja też obwiniałabym matkę za beztroskę, przez którą musiałam mieć takie kino za darmo :O

Gość moja mama sie nie
"pieprzyla", ani ja sie nie "pieprze". Tylko kocham sie ;) Moze zalezy od podejscia :P