Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie klei sie

Jak reagujecie na chłopaka któr dąży do kontaktu z wami ale nie wie oczym gadać?

Polecane posty

Gość nie klei sie

Spotkałyście się z takimi przypadkami? Co sobie myślicie o takim chłopaku?

Gość nie klei sie
Jestem studentem, podobno nie głupim, mam wiele zainteresowań i ze zwykłymi koleżankami nie mam takich problemów ale jak mi się dziewczyna podoba to nie wiem zupełnie o czym rozmawiać. O czym to świadczy?

Gość nie klei sie
Może w takim razie powinienem się w końcu związać z jakąś dziewczyną, która mi się nie podoba? Już było wiele chętnych. Z taką rozmawiam sobie na luzie, gadam różne rzeczy i czasem nawet taka dziewczyna nabiera ochoty na mnie. Ale zawsze do tej pory myślałem, że to nie miałoby sensu. No ale skoro z dziewczyną która mi się podoba nie umiem rozmawiać to chyba pozostaje tylko związać się z taką która mi się nie podoba.

Gość nie klei sie
No nie ciekawie, wiem. Ale co poradzić? Są dwie drogi. Na początek chyba trzeba próbować jednak rozmawiać z dziewczynami, które mi się podobają mimo, że nie wiem o czym z nimi rozmawiać. A jak to już definitywnie nie wypali, zawsze pozostaje drugie wyjście

Gość greeta24
Jeżeli ci się z kimś w rozmowie nie klei to nie ma co budować związku bo wiem z doświadczenia że to nie ma sensu. Poczekaj a na pewno stanie na twej drodze dziewczyna z którą będzie ci super pod każdym względem. Ja w końcu taką osobę spotkałam.

Gość czyżbym niełatwą była
A nie wpadłeś na to, żeby rozmawiać z upatrzoną dziewczyną o tym samym o czym z innymi koleżankami???

Gość greeta24
W kontaktach z dziewczynami musisz być sobą. My dziewczyny lubimy jak chłopak jest szczery, wrażliwy i jak odbieramy na tych samych falach

Gość nie klei sie
o tym samym co z innymi czyli tak na luzie, nie zważając na to, że mogę powiedzieć coś co ją zrazi do mnie? no chyba tak będzie trzeba

Gość greeta24
Jeżeli się zrazi to widocznie nie jesteście sobie pisani.

Gość nie klei sie
Mnie blokuje świadomość, że ja chcę z tą dziewczyną coś więcej niż z koleżanką, w ogóle podrywanie wydaje mi się takie sztuczne kiedy to ja podrywam, umiem się odnaleźć w sytuacji kiedy to dziewczyna mnie podrywa ale niestety jako chłopak to do mnie należy podrywanie

Gość Magmardo
nie klei się ---> Przede wszystkim się nie stresuj. To najgorsze co może być, jeśli podczas rozmowy myślisz tylko o tym, żeby się nie skompromitować. Odblokuj się, porozmawiaj na luzie, bez stresowania się, co sobie pomyśli o Tobie dziewczyna, jeśli strzelisz jakąś gafę... Jeśli jest rzeczywiście godna uwagi, to nawet pomimo drobnych wpadek będzie chciała kontynuować znajomośc. Pozdrawiam! ;)