Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latorosl

RATUJCIEEE

Polecane posty

Gość latorosl

mam dwa konta:( jednow banku spoldzieliczym i dzisiaj chcialam je zlikwidowac ale jak na zlosc zgubilam jego numer:( i co teraz:( czyjest cos co moge na to poradzic czy juz wszystko przepadło😭?

Gość latorosl
pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dlaczego jak czlowiek potrzebuje pomocy to wy nigdy nie potraficie pomoc ale jak ktos zalozy durny topik tyo jest oblegany

Gość latorosl
dzieki jestescie do dupy tyle wam powiem j

Gość fannku
a nie możesz iść po prostu do banku z dowodem osobistym?

Gość latorosl
boze nie wiem czy to wystarczy

Gość samo jestes nieszczesliwe
ale swoje nazwisko znasz? to odnajda ci numer konta w banku

Gość a po cholere Ci numer do
likwidacji konta? :D

Gość niekoniecznie
to nie jest biuro obsługi klienta i nikt tu nie ma obowiązku odpowiadać na żadne pytania i udzielać pomocy :o więc się tak nie żołądkuj :o

Gość latorosl
jasne to lepiej idzcie rozmawiac o solarium i pokazujcie swoje usta to bardziej interesujace 🖐️

Gość niekoniecznie
Intelektualystka :classic_cool: :D

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
pomocy! weszłam bo myslałam że to coś powaznego! pomocy sie pisze gdy jest sprwawa błacha a nie taka pierdoła! kobito zadzwoń do banku jak nie wiesz tak prostej rzeczy.Imie nazwisko,poroszą dowód osobisty i koniec krzyku... pewnie ze wole poroszmawiac o solarium ,oby tylko ciebie nie było przy tej rozmowie,Wiara ci nie odpisała bo zobaczyła głupie pytanie i ręce opadają! no sa worki są jeszcze na tym swiecie...obys tylko miała takie problemy w zyciu i nigdy słowa pomocy nie potrzebowała...

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
poprawka:-) pomocy! weszłam bo myslałam że to coś powaznego! pomocy sie pisze gdy jest sprwawa pilna a nie taka pierdoła! kobito zadzwoń do banku jak nie wiesz tak prostej rzeczy.Imie nazwisko,poroszą dowód osobisty i koniec krzyku... pewnie ze wole poroszmawiac o solarium ,oby tylko ciebie nie było przy tej rozmowie,Wiara ci nie odpisała bo zobaczyła głupie pytanie i ręce opadają! no sa worki są jeszcze na tym swiecie...obys tylko miała takie problemy w zyciu i nigdy słowa pomocy nie potrzebowała...