Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratatata

Ja oszaleje!!!!

Polecane posty

Gość ratatata

oto moja krótka historia. Byłam z facetem 2 lata, mieszkaliśmy razem u mnie, niestety los tak chciał że sie rozeszliśmy . Po 3 miesiącach stwierdziliśmy że nie możemy żyć bez siebie(dodam, że mój facet sie ode mnie wyprowadził jak sie rozstaliśmy) teraz znów jesteśmy razem ale on przeciąga decyzję o tym żeby znów wspólnie zamieszkać. To znaczy...hehe nie do końca. Siedzi u mnie cały dzień, nocuje, zjada mi jedzenie..ale formalnie sie nie wprowadził nie ma żadnych swoich rzeczy u mnie, bo jak to stwierdził że musi najpierw pogodzić fronty (czyt. ja i jego rodzice, którzy sie na mnie obrazili jak z nim zerwałam)..Wkurza mnie to, bo ja opłacam rachunki, ja kupuje jedzenie- a on jak darmozjad pasożyt siedzi u mnie ale wprowadzic sie nie chce. Nie wiem już jak mam z nim rozmawiać, kocham go bardzo ale ta sytuacja mnie strasznie drażni. Co byście zrobiły na moim miejscu??

Gość kawe na ławe

zanim oszalejesz tak naprawdę i będziesz musiała isc do psychiatrii się leczyc to: 1. ustaw budzik przy kolejnym przyjściu twego chłopaka na 3 godziny od momentu wejscia do twego mieszkania 2. Nie podawaj mu nic do jedzenia 3. po seksie nie pozwól mu się kłaść do pościeli. 4. zastanów sie czy ta twoja miłość do niego to uczucie czy potrzeba zaspokojenia erotycznego 5. inne pytania zostawiam na potem......