Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie

wyciek z sutka

Polecane posty

Gość boje sie

Wczoraj podczas seksu wycieklo mi z jednego sutka troche przezroczystej wydzieliny. Nie ukrywam, ze troche mnie to martwi, do lekarza moge zadzwonic dopiero w poniedzialek, moze ktoras z was miala taka sytuacje i wie co to moze byc?

Gość penie to od
pigulek antykoncepcyjnych. natychmiast przerwac branie i do lekarza!!!!!

Gość boje sie
rzeczywiscie zmienilam pigulkimiesiac temu... dziekuje za odpowiedz. A wiesz czym moze grozic wziecie w takiej sytuacji jeszcze jednego opakowania? Bo bylam u ginekologa przedwczoraj i teraz znowu... ehh:(

Gość pewnie to od
nie przejmuj sie, ze bylas, pojdz jeszcze raz. To sprawa, ktorej nie mozesz zbagatelizowac. Wydzielina z piersi swiadczy, ze cos jest bardzo nie tak, a na ulotce od pigul pisze, zeby przerwac sie niezwlocznie skontaktowac z lekarzem w takiej sytuacji. Nie martw sie na zapas tylko do lekarza idz jak najszybciej. Ja po kilku roznych rodzajach tabletek mialam oslabienie, bolala mnie glowa i brzuch, mialam ciagle mdlosci i lekarz wtedy mowil, ze bardzo dobrze, ze przychodze, a tez lazilam co chwila. W koncu trafilam na swoje i teraz jest normalnie. Pozdrawiam i oby sie wyjasnilo:) Tabletek nie bierz pod zadnym pozorem az do wyjasnienia

Gość pewnie to od
to znalazlam w necie "Ponieważ sutek jest gruczołem, to taka wydzielina nie zawsze jest oznaką choroby. Małe ilości wydzieliny często znajdują się u dziewczyn czy kobiet przyjmujących doustne środki antykoncepcyjne lub inne leki, w tym uspokajające. Nawet jeśli wydzielinę spowodowała choroba, to jest ona prawdopodobnie łagodna, a nie złośliwa. Próbkę takiego płynu można zbadać, podobnie jak to się czyni z materiałem uzyskanym w wyniku biopsji torbieli" idz do lekarza i sie nie boj:)

Gość boje sie
dziekuje Ci za odpowiedz:) wiem ze to indywidualna sprawa, ale czy moglabys mi powiedziec jakie tabletki Ci podpasowaly? Ja dlugi czas bralam Jeanine i wszystko bylo super... az w koncu zamiast okresu mialam tylko plamienie i moja gin doszla do wniosku ze trzeba zmienic. Dostalam Mercilon. I po pierwszym opakowaniu taki numer... Kiedys mialam tez krotki, dwumiesieczny epizod z Harmonetem i wole sobie tego nie przypominac... chyba popelnilabym samobojstwo przy kolejnym opakowaniu taka mialam depresje. Prawde mowiac to boje sie, ze nie bede juz mogla brac zadnych pigulek a wtedy chyba po prostu bede musiala zrezygnowac z seksu bo nie przelame sie aby kochac sie bez nich... No bo co jeszcze zostalo? Logest - slyszalam o nim duzo zlego, Yasmin - moja wspollokatorka je brala i po drugim opakowaniu powiedziala "nigdy wiecej", tyle samo wytrzymala druga wspollokatorka na Novynette :(

Gość pewnie to od
ja zaczynalam leczniczo od Trinovum(byly ok, ale potem chyba wycofali), potem jeanine - bole glowy, puchniecie lydek, potem byl logest - oslabienie, depra, wymioty, potem cilest - wymioty i bole brzucha, potem regulon - w sumie ok, ale mialo byc na tradzik przy okazji, a dostalam takiej pryszczycy, ze makabra, tak wiec mam marvelon teraz, taki sam sklad jak regulon ale zero skutkow ubocznych narazie (po 8 miesiacach) ale to naprawde indywidualne:)