Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowany...

Przerazily mnie te dziewczyny !

Polecane posty

Gość zdegustowany...

ostatnio bylem na takiej malutkiej domowce gdzie bylem jedynym facetem ...dziewczyny to studentki....Po chwili jak sobie popily zaczely sie tematy i wyszlo szydlo z worka !!! Jedyne o czym gadaly to o urodzie facetow ktory ladny ktory brzydki itd...czepialy sie takich rzeczy na ktore facet nawet by uwagi nie zwrocil ! az strach pomyslec co o mnie mowia jak mnie nie ma.... Nikt mi juz nie wcisnie ze laski nie patzra tylko na wyglad bo patrza...Facet to chociaz sie przyzna...

Gość Kaska94893
Nie prawda, zarowno faceci jak i dziewczyny, najpierw zwracaja uwage na wyglad jesli wyglad odpowiada gustom dopiero wtedy zasnatwia sie czy poznac, pogadac lub podejsc jesli nie odpowiada calkowicie nie zawraca sobie ta osoba glowy przykre, ale prawdziwe bo wybiera sie tych z najfajniejszym charakterem wsrod tych ladnych!!!

Gość łojejej
a no patrzą, jasne, że patrzą z tym, że tak baaardzo im to nie przeszkadza

Gość nie chcę cie martwić
ale ja z koleżankami zawsze komentuję wygląd faceta- od fryzury, stroju, wielkości tyłka po ilość włosów na dupie :) nie mówiąc już o rzeczy tak oczywistej jak wielkość ......:) w babskim gronie tak jest zawsze- a co do tego że dziewczyny sie do tego"nie przyznają"- to dlatego że wszyscy nam wmawiają że faceci to mają prawo, ale dla kobiet powinien się liczyć tylko charakter:o gówno prawda

Liczą się: Czyste włosy(nie ważna długość, ważne, żeby nie zwisały w tłustych strąkach) czysta szyja(widać to po kołnierzyku) czyste uszy czyste ręce, a przede wszystkim PAZNOKCIE czyste, codziennie świeże ubranie (nie musi być modne, byle nie śmierdziało!;-) ) A po zdjęciu ubrania liczy się ładny zapaszek z wszystkich kątków ciała:-) :-) :-) O tak, dziewczyny zwracają uwagę na wygląd.

Gość Hela to o czym
piszesz to nie wygląd ale PODSTAWOWA higiena :o jeszcze tego brakowało żeby się myć przestali :o

Dla mnie to jest najważniejsze w wyglądzie:-)Kiedyś siostra mi pokazuje swój typ (swój, nie mój!)Skóra, obcisłe jeansy, żel we włosach, zbudowany i w ogóle, a ja spojrzałam na jego ręce i niedobrze mi sie zrobiło...okropny brud za paznokciami...:-p Siostrze od razu sie przestał podobać Dla mnie w ogóle dłonie faceta są ważne i CZYSTE PAZNOKCIE:-) :-) :-)

Gość Hela to o czym
higiena to podstawa i o tym w ogóle nie mówię :o co oni łaską robią ze się umyją ? To oczywiste że jak facet śmierdzi i jest brudny to go ZAWSZE dyskwalifikuje, ale nie wierzę ze nie masz żądnych innych wymagań :o umówiłabyś sie z kolesiem 160 cm, 95 kg ?

Gość zdegustowany
ale po tych ich opowiesciach nawet nie mialbym szansy u zadnej....bo to koszmar...jednej przeszkadzalo ze facet mial po goleniu czerwona buzie...no a co moze za to ? jak ma wrazliwa to po goleniu bedzie czerwona, innej przeszkadzaly zeby jednego...szkoda tylko ze zamiast sie wysmiewac nie dowie sie ze takie ma od choroby itd...... teraz to napewno nie podejde do zadnej dziewczyny bo jak mam byc tak skomentowany to ja dziekuje...poczekam sobie az sama jakas przyjdzie

Gość facetom też wszystko
przeszkadza, a im brzydszy tym chciałby mieć ładniejszą dziewczynę zazwyczaj :o

do zdegustowanego: nie boj sie. Nie wyciagaj wnioskow o dziewczynach na tej podstawie tych akurat spotkanych przez Ciebie. Dla mnie licza sie nastepujace rzeczy przy pierwszym wrazeniu: zeby byl czysty, w miare normalny wyglad (tzn. pewne stroje dla mnie odpadaja tak jak skorzane spodnie, obcisle spodnie ble!, lub akcesoria typu kolczyk w uchu, korale na szyi lub tatuaz - dla mnie nie do przyjecia) zuawaz ze wyglad twarzy (rysy, nos, oczy) nie jest tu zbyt istotny - natomiast wyraz twarzy jest wazny (facet myslacy vs tepota) i tzw. blysk w oku ;) Do tego mily usmiech i voila juz z toba gadam. I dla mnie wlasnie rozmowa jest czynnikiem absolutnie decydujacym o tym czy jeszcze sie kiedys z kims spotkam. Pozdrawiam :)

Gość alw wy macie wymagania
:o z tego co widzę to jedyne na co zwracacie uwagę to "żeby był czysty"???to jest tak oczywiste że nie wiem po co to pisać:o znacie aż tylu brudasów że tak podkreślacie ten fakt? z kim wy sie zadajecie:o

Gość to tylko jaaaa
heh na dziwne dziewczyny trafiles. ja jestem tez dziewczyna a takie tematy sa dla mnie zalosne i jak jakas zaczyna przy mnie kogos obgadywac to po prostu nie mam z nia o czym gadac i kontakt sie urywa. zazwyczaj tak jest ze plotkarki zadaja sie z plotkarkami bo inne nie chca z nimi miec nic wspolnego. dlatego mogloby Ci sie wydawac ze skoro inne podchwycily temat to dlatego ze wszystkie sa takie. zal mi ich doslownie. pusto w glowie ot co. nie wyrabiaj opinii o calym narodzie zenskim na podstawie kilku egzemplarzy bo to mi uwlacza:)