dziewczyneczka 0 Napisano Luty 23, 2008 Chyba będę zmuszona nie robić przerwy pomiędzy kolejnym opakowaniem cilestu. czy ktoś miał jakieś skutki uboczne, gdy nie zrobił przerwy? biorę cilest pół roku i pierwszy raz nie będzie przerwy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka156 0 Napisano Luty 23, 2008 tak,ja tak zrobiłam,wzięłam następne opakowanie bez przerwy i pod koniec tego opakowania dostałam \"okres\" ok tydzień przed zakończeniem opakowania i trwał on do końca opakowania i całą tą przerwę 7 dniową, a znowu jak miałam kolejną przerwę to mi się przesunął o jeden dzień do przodu. Przy Cileście jeśli się chce kres przesunąć najlepiej jest nie robić przerwy i wziąć tyle tabletek z kolejnego opakowania o ile chce się okres przesunąć,ja tak robiłam zjadłam jedno opakowanie potem zaczęłam drugie brałam chyba 8dni(bo o tyle chciałam przesunąć okres) i zrobiłam przerwę........a nie dokończone opakowanie schowałam i było jako zapasowe jakby a gdybym zgubiła np tabletkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka156 0 Napisano Luty 23, 2008 tzn wtedy kiedy brałam te dwa całe opakowania pod rzą miałam pod koniec drugiego opakowania okres,a jak wzięłam tylko te 8 kolejnych tabsów z drugiego opakowania to wszystko było ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyneczka 0 Napisano Luty 24, 2008 Dzięki ale mam nadzieje ze nie będę tego musiała robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malenstwo77777 Napisano Luty 24, 2008 nic sie nie stanie!!!!!! Bierz drugie opakowanie bez obaw:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malenstwo77777 Napisano Luty 24, 2008 bo ja tez biore cilest i robilam przesuniecie calym opakowaniem a raz tez tak ze tylko 7 tabletkami, wszytsko bylo ok w normie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach