Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anice

tampon przez 20 godzin

Polecane posty

wczoraj o 18 włozyłam tampon i zapomniałam o nim w sumie miałam go w srodku 20 godzin strasznie sie boje ze dostane jakiegos wstrzasu niby dobrze sie czuje wiem strasznie głupia jestesm ale niewiem co robic:o

jak można zapomniec o tamponie? :o jeśli do tej pory nie czujesz nic, to wstrząsu nie dostaniesz, nie bój się ;) tylko następnym razem nie trzymaj tamponu tak długo...

zw wyciagłam go o 13 jest 18 wiec moze nic sie nie stanie boje sie

wiem kretynka debilka ze mnie strasznie głupia ale moiałam podpaske i tampon który musiał leciutko przeciekac bo zmianiałam ja rano a o nim na smierc zapomniałam:( idiotka ze mnnie

dobra anice, już tak nie przeżywaj tylko na przyszłość tego nie rób. i pamiętaj.

ale tak czesto słychac o tym wstrzasie i strasznie sie boje ze wyladuje w szpitalu :o

no właśnie sama już sobie odpowiedziałaś - wyciągnĘŁAŚ go o 13, a jest 18 - nic ci nie dolega, jak widac...

to nauczka na przyszłośc, żeby uważac na siebie ;)

ale boje sie ze przez noc sioe cos bedzie działo:o nauczka ogromna koniec tamponów na zawsze

ej, jeśli by coś się miało stac, to już dawno byś to czuła. nic ci nie grozi w nocy ;)

Gość Leonardio
Ja kiedyś też tak zapomniałam i rano wstałam po imprezce i dopiero wyjęłam. Bardzo się przestraszyłam, ale nic mi nie było. Kiedyś nawet wsadziłam dwa i do dziś nie wiem jak to się stało. Wtedy miałam jeszcze większego stracha jak wyciągnęłam jeden a sznurek dalej wisiał. Jak sobie przypomnę....o mało nie zemdlałam ze strachu. CO by było gdyby nie było widać sznurka?Masakra

Gość //////////////////////////////
A ja myślałam, że chciałaś trafić do księgi rekordów! ;)

Gość gość
aI3t2ys3B42GhpNhdIjsqyNv