Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktokolwiek widział

wróciła?

Polecane posty

Gość ktokolwiek widział

takie rzeczy się zdarzają...do mnie napisała dziewczyna z którą kiedyś się spotykałem.napisała po przeszło 5 latch...w czasie kiedy sie nie widywaliśmy wyszła za mąż ,urodziła dziecko .sam nie wiem o co jej chodzi ,podoba mi sie nadal bardzo ale nie wiem czy chce czegoś więcej .nie chce jej skrzywdzić a jednocześnie nie moge przestać o niej myśleć.nie wiem czy się mną bawi czy może jest nieszczęsliwa .trwam w zawieszeniu ,przez nią moje wszystkie związki się rozpadają ... .co mam robić ? wariuje....

Gość ktokolwiek widział
mejla napisała ,ale tez nr telefonu miała a nasza klasa pozwoliła mi zobaczyc jaka nadal jest śliczna ehh

ale sie julisz wysiliłes lepiej nic nie pisz skoro nie masz nic mądrego do powiedzenia

daj spokoj zajeta jest.. nic z tego dobregonie wyniknie

Gość ktokolwiek widział
nie moge :-( ciągle o niej mysle ,rozmawiamy na gg .śni mi sie po nocach

Gość Kl***
Porozmawiaj z nią sczerze!

Gość ktokolwiek widział
to nie jest takie proste,wymyka mi sie .bywa zalotna ale jednocześnie ma coś tak niewinnego w oczach ,że trudno mi ją zrozumieć.chciałbym ją przytulic,poczuć blisko ale jednocześnie boje się ją spłoszyć.i trwamy tak w zawieszeniu .jest coś miedzy nami ale nie moge tego nazwać ,uchwycić....

Gość Kl***
rozumiem Cie..ale nie wiem co mam Ci doradzic...

nic tu dobrego nie uslyszysz. skoro ona z kims jest to sobie odpusc i poszukaj kogos wolnego. miales swoja szanse 5 lat temu i teraz daj jej spokoj, nie niszcz zycia. a to co czujesz to nie milosc a sentyment polaczony z wyidealizowanym obrazem tej dziewczyny. zycie to nie bajka, ile masz lat, ze tego nie wiesz?

Gość ktokolwiek widział
dziewczyno znad morza przekroczyłem 30-stke ale wiek nie ma nic do tego.jeśli nic z tego nie będzie chciałbym przynajmniej zrozumieć powód dlaczego tak mnie dręczy.nie jest okrutna.może nie zdaje sobie sprawy ile dla mnie znaczy...po co ta gra? po co jej ja?...

Gość ktokolwiek widział
Wiosna za oknem ;-)