Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzanana na

czy mąż mnie zdradzaaa???

Polecane posty

Gość zdradzanana na

Nie wiem czy nie przesadzam...ale od ok roku mój maz bardzo sie zmienił...mamy 6 lat mazzenstwa za soba i wczesniej 5 lat narzeczenstwa to daje 11 lat razem..mamy 6 letniego synka. Moj maz zaczał nagle jezdzic do kolegów...ktorych o dziwo nie znam..zawsze mial ajkies sprwy po pracy...min raz an tydzi znikal do nocy...czasami na noc nie odbierajac tel! potem mowil ze nie slyszal bo mial wyciszony... nagle zrobilo sie tylu kolegów.tyle pracy(kiedy wczesniej przez te wszystkie lata lecial odrazu do domu..do mnie do dziecka nie nalezal do osob rozrywkowych) teraz czasami wraca podpity..pare razy nei wrocila na noc... siedi przed kompem czeso w weekendy czy pt wieczorem... jjest dziwnie zamyslony..i najgorsze ze od roku nie nosi obraczki! Wroci z pracy..kapie sie i goli(rano to robil!)...i jedzie niby do kolegi po cos tam:/Umyc sie specjalnie i ogolic przed wizyta u kolegi?????

Gość nhfffffffffffffjjjjjjjjjjjjjg
a skąd mamy wiedzieć, wróżki szukasz? :o ale skoro on od roku nie nosi obrączki, a ty nie zareagowałaś, to winszuję głupoty

Gość zdradza

Gość ty jeszcze pytasz
??? ślepa jesteś, czy co?

Gość zdradzanana na
slepo mu ufałam i głupio wierzyłam..jak mówił ,że obraczka go ciasni w palec..mimo iz nie utył zbytnio może ze 2 kg od slubu i to w brzuchu...

Gość Eliza6754
Cholerka,jestem prawie pewna że zdradza...nawet średnio się z tym kryje

Gość ty jeszcze pytasz
no niestety, kochana, tak kończą naiwne, kochające kobietki :(

Gość hmm..hmm..
no pewnie ze Cię zdradza Ja bym na Twoim miejscu wynajela detektywa, sprawdzila. W razie czego bedziesz miec ładne dowody. Nigdy nie wiesz czy Ci sie nie przydadza

Gość zdradzanana na
Dziewczyny pprzepraszam za haotyczne pismo i literówki ale łzy cisną mi się do oczu... teraz podobno reperuje samochód z kolegą...wczoraj też wrócił dosyc pózno...po byl na jakims spotkaniu z pracy ...

Gość Izma
zdradza

Gość ty jeszcze pytasz
będzie bolało, jeszcze długo :( albo wybaczysz, albo wystaw gnoja za drzwi i załatw porządne alimenty na synka

Wiesz, jeszcze mu tylko brakuje transparentu: zdradzam Cię!!!!!!!! Bo zrobił dokladnie wszystko żeby dac do zrozumienia ze ma kogos na boku.

Gość Eliza6754
Słuchaj,wynajmij detektywa,to dobry pomysł. Facet robi cię w wała i jakby co wszystkiego się wyprze...a Ty jeśli faktycznie Cię zdradza będziesz mieć dowody. Lepsza pewność niż domysły

Gość ty jeszcze pytasz
tak, dobry pomysł z tym detektywem ... jeśli Cię nie stać, poślij za nim jakąś przyjaciółkę z aparatem fotograficznym

Gość dkalalllla
Jak można być taką idiotką, slepą i głupią!!! Masz wszystkie objawy zdrady, po prostu kliniczny przypadek, a ty się jeszcze zastanawiasz!!!

Gość zdradzanana na
skoro tyle mnie oszukiwał(sadze ze ponad rok..mozliwe ze poczul do tamtej cos wiecej w chwili gdy zdjal obraczke jakos rok temu)...mozliwe ze trwalo to dluzej:( Nasz seks byl udany..a ja niczego nieswiadoma sypialam z nim jak dawniej..teraz udaje ze usypiam synka...aby tylko nie dobieral sie do mnie..na sama mysl ze mnie zdradza ogarnia mnie dreszcz obrzydzenia Raz widzialam jakies zdjecie jakiejs dziewczyny na jego poczcie-ale pow ze to jakas reklama byla...nie widzialam dokladnie to byl moment i tylko kontem oka wie

Gość ty jeszcze pytasz
Jezu, no to na co czekasz, wywal z domu, pozew i po sprawie :O

Gość AQA123
Zdradza na pewno zrób coś z tą sytuacją bo szkoda życia dla takiego człowieka.

Gość zdradzanana na
Macie racje-bylam glupia slepo mu ufałam. Niestety mój maz jest bogaty ma 3 samochody pieknyu mamy dom za miastem...wlasne 4 fimy powodzi nam sie..zawsze było pieknei ufalam mu bezgranicznie... moj maz dba o siebie jest bardzo przystojny...zawsze mial ogromne powodzenie gdzie sie nie pojawil.. a ja teraz czuje sie jak ostatnia kretynka strasznie upokorzona... nie wiem czy spojrzalabym w oczy tej kobiecie z ktora sie spotyka...

Gość ty jeszcze pytasz
a co ma do rzeczy że on jest bogaty? :O:O:O tym lepiej dla Ciebie, będą wyższe alimenty

Gość zdradzanana na
nienawidze jego...ani jej.... pije sobie wino...przepraszam ze tak smece....ale nie moge adc sobie rady..

Gość to tylko jaaaa
no masz podstawy go podejrzewac. tylko pytanie co dalej? bo pewna na 100 na razie byc nie mozesz

Gość zdradzanana na
Chodzi mi o to że kobiety teraz to okropne materialistki...i ciagna kase odniego na jakies hotele czy drinki na pewno...

Gość skoro macie kase
zapłąć komuś tak żebyś miał czarno na białym, i wtedy zaatakuj, pokaż rodzinie każdemu

Gość to tylko jaaaa
hola hola, juz go i jej nie nawidzisz? zastopuj troche, moze upewnij sie czy Twoje podejrzenia sa zgodne z prawda? i nie nienawidz jej tylko wkurzaj sie na niego jesli juz

Gość zdradzanana na
Wlasnie przegladam w necie strone z detektywami...spiszenumer zadzwonie z pracy

Gość Eliza6754
Twój mąż z takimi "zaletami" z całą pewnością jest łakomym kąskiem dla wielu kobiet. Coś mi się wydaje że prędzej czy później i tak doszłoby do tego...zastanawiam się tylko czy w grę wchodzi jedna pani czy kilka naraz. Ja na Twoim miejscu dobrze przeszperałabym komputer-jeśli macie wspólny i np...portale randkowe

Gość nie pij wina
kochana, tylko wynajmij detektywów:) oni doprowadzą cie od nitki do kłębka do tego co robi twój stary