Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yu7i8o9

MAM DOSC!!

Polecane posty

Gość yu7i8o9

Mam serdecznie dosc!! mam dosc pokazywania,ze jest mi dobrze bez faceta, ze jest mi dobrze z tym,ze nikt mnie nie kocha, ze nie obchodzi mnie i nie bolki kiedy widze zakochane pary!! Staram sie, naprawde sie staram myslec pozytywnie, mam swoje zainteresowania, potrafie byc sama ze soba, ale ILE mam czekac na faceta!! ja juz wysiadam!!! Dlaczego uklada mi sie wszystko tlyko nie to co trzeba??!!

Musisz czekac. Kiedys spotkasz swoja \"wielka milosc\"- tego Ci zycze. A tak na marginesie robisz cos w tym kierunku?

Gość yu7i8o9
Wychodze z domu, pracuje, chodze do klubu (nie co tydzien;)) . probowalam poznawac facetow w internecie,ale byla to porazka przez duze P

Osobiscie uwazam, ze kazdy sposob jest dobry ale znalezienie milosci przez internet jest u mnie na ostatnim miejscu. Jesli moglbym Ci cos doradzic to - usmiech. Badz radosna zawsze usmiechnieta i otwarta na ludzi (mezczyzn). Wiem, ze nie zawsze jest to latwe ale to skutkuje.

Gość fdfdfdfdfbb
:0oj ale temat to nie udawaj ze Ci dobrze

Gość yu7i8o9
Staram sie byc usmiechnieta....tyle,ze facetow brak;) Nie beed przeciez zagadywala obcych ludzi na ulicy;)

Gość yu7i8o9
fdfdfdfdfbb ----> to mam chodzic z mina meczennicy i odstraszac tych kilku moich znajomych + innych ludzi?;)

Czasami jest tak w naszym szarym zyciu, ze swoja druga polowke spotyka sie wczesnie a niekiedy pozniej. Nalezy czekac i nie tracic nadzieji. Moze jest "cos" co odstrasza facetow od Ciebie. Czy nikt nigdy nie powiedzial Tobie, ze np. masz "trudny" charakter? Nie koniecznie facet moze Twoi znajomi (przyjaciolka). Zastanow sie.

Gość yu7i8o9
Tak, kilka razy uslyszalam,ze mam trudny charakter. Staram sie nad nim pracowac, bo faktycznie to chyba jeden z glownych powodow mojego "problemu"

No to wiesz co nalezy zrobic aby faceci nie "uciekali" od Ciebie. Chodz osobiscie uwazam, ze najwazniejsze to byc soba. Nie grac i nie udawac, ze jest sie kims innym poniewaz i tak "wyjdzie szydlo z worka" wczesniej czy pozniej. Facet, ktory Cie taka jak jestes pokocha to jest szansa na dlugi zwiazek a kto wie moze jedyny w Twoim zyciu.

Gość yu7i8o9
Bugs bunny---> dziekuje za pocieszenie;) Juz mi troche lepiej, chociaz raz za czas zdarza mi sie taki kryzys,ze mam ochote cos rozwalic:O Znajomi maja narzeczonych/narzeczone, zony/mezow a ja sama jak palec. Czuje sie czasami jak jakies dziwadlo. Niby nieglupia i niebrzydka a ciagle sama.

Gość oferma
"tyle,ze facetow brak" Facetów to jest sporo, tylko fajnych brak.

Gość oferma
pisze tu tyle podobno ładnych i interesujących kobiet że jakby byli fajni faceci to one nie były by samotne. a są.

Gość yu7i8o9
Na pewno sa fajni faceci-sama znam kilku takich,ale to m.in. brat i kuzyni;)

Gość ja teraz sobie radzę piwem
stosunek facetów fajnych do niefajnych wynosi według moich obliczeń 1:1000. :O

Gość yu7i8o9
Jest sporo fajnych tylko nie moge jakos na nich trafic;) Skoro sa fajne dziewczyny to musza byc i fdajni faceci;)

Twierdze zdecydowanie, ze jest wielu \"wolnych\" super facetow. Oczywiscie wg mojej opinii. Wielu sie zmienia pod wplywem kobiet. Na poczatku kazdy facet udaje twardziela. Pozniej okazuje sie, ze jest normalnym czasami nawet romantycznym gosciem, z ktorym mozna \"konie krasc\". Tylko tak jak pisalem wcesniej trzeba dac im szanse.

Gość oferma
no to dlaczego yu7i8o9 musi udawać że jej dobrze? nie ma tak lekko.

Mysle, ze yu7i8o9 czeka na \"ksiecia z bajki\" ale chyba nie wie, ze nie przyjedzie do niej na \"pieknym rumaku zakuty w zbroje sliczny krolewicz\".

Gość yu7i8o9
Przepraszam bardzo, ale nie czekam na ksiecia z bajki:) Czekam na normalnego faceta, co nie znaczy,ze wezme sie za pierwszego lepszego, ktory mi sie nawinie.

Nie chcialem Cie urazic - przepraszam. Musisz najwidoczniej zmienic podejscie do facetow w przeciwnym razie bedziesz jeszcze dlugo czekac. Troche Cie rozumiem. Ja przez wlasna glupote stracilem milosc mojego zycia i od dlugiego juz czasu jestem sam ale w przeciwienstwie do Ciebie nie szukam nowej milosci jest mi dobrze samemu. Mimo uplywu czasu serce wciaz krwawi ale coz takie jest zycie za bledy i glupote trzeba placic wysoka cene. Wystarczaja mi przelotne \"romansiki\".

Gość JUUULLLLLLLIA
Ja tez mam dość!!! Nie chce być sama, jestem fajna normalną dziewczyna. Nie szukam z księcia z bajki tylko podobnie jak koleżnaki zwykłego normalnego faceta. Jestem optymistką mam pasję nie jestem brzydka wiec o co chodzi? Czy tak już pozostanie, tracę wiarę i nadzieję? Nie chcę dłużej czekać, co robię żle? Proszę o radę, czy miłość mnie spotka?

Gość yu7i8o9
Bugs bunny---> mnie przelotne romansiki nie wystarczaja. jestem moze dziwna, ale nie bawi mnie takie cos. kiedys probowalam spotykac sie z kims, do kogo nic nie czulam i nie potrafilam tak. Julia----> ja juz tez nie chce czekac, bo ilez mozna!! Kolezanki zmienjaa facetow jak rekawiczki a ja ciagle czekam i czekam na kogos kto mnie zainteresuje

Gość a ty masz przenikliwość
ty wcale nie lubisz siebie bo ciągle brak ci faceta. nie potrafisz być ze sobą szczęśliwa bo przeraża cię cisza wokół. niektórzy z powodu tej ciszy włączają telewizor albo radio na cały regulator. a tu chodzi o to by zrozumieć siebie. żeby nabrać pokory. tak naprawdę nie musisz mieć faceta bo go chcesz. czasami nie posiadanie kogoś jest najwyższym szczęściem, a dobijanie się o kogoś i zdobycie go, karą. ale przekonaj się, jak to jest z tobą :P

Gość yu7i8o9
a ty masz przenikliwość -----> domorosly psychoanalityk:P Cisza mi nie przeszkadza, nie zagluszam jej niczym, potrafie przebywac we wlasnym towarzystwie i lubie to, tak wiec moj portret psychologiczny zupelnie nietrafiony:P

07:15 a ty masz przenikliwość ty wcale nie lubisz siebie bo ciągle brak ci faceta. nie potrafisz być ze sobą szczęśliwa bo przeraża cię cisza wokół. niektórzy z powodu tej ciszy włączają telewizor albo radio na cały regulator. a tu chodzi o to by zrozumieć siebie. żeby nabrać pokory. _______________ wybacz, ale głupoty wypisujesz.

Gość o mój losie
wiem, jak to smakuje. Dookoła zakochani, młode mamusie, tatusiowie z dziećmi, razem, relaks, a dla mnie samotne wieczory i noce, cisa, każde zakupy i załatwienie najdrobniejszej bzdury na mojej głowie, każd swięto, woly dzień. Nic nie widać. Zawiodłam się na życiu ryle razy, że chciałabym już polubić samotność, wręcz pokochać, a jestem gdzieś pomiędzy i mam dość. Dołączam do grona samotnych, smutnych kobiet.

A ja uważam, że jak tak bardzo brakuje Ci faceta, to go sobie poszukaj, i cześć ,jeśli to oznacza dla Ciebie szczyt marzeń ! Hihi ! Częściowo jednak zgadzam się z kimś, kto napisał, że wcale nie lubisz przebywania ze sobą bo Ty ciągle myślisz tylko o tym by mieć faceta. A patrzenie na inne pary irytuje Cię. To niepokojące zjawisko bo oznacza ono, że z tego powodu, jest w Tobie wiele zawiści, i oznacza, że jeszcze za wcześnie, byś kogoś naprawdę pokochała i była z kimś :D [czesc}