Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kffffiatuszek

sex w trakcie okresu?

Polecane posty

Gość kffffiatuszek

mam pytanie..jakiś czas temu spróbowalam z moim chłopakiem i szczerze powiedziawszy nie sadzilam ze bedzie tak zaje*****,w tych dniach mam jeszcze podwyższone libido i odlecialam na maxa...mojemu mężczyźnie też sie bardzo spodobało...tylko jedna rzecz..on chętnie by to powtorzyl a ja sie zastanawiam,bo troszke jednak krepuje mnie to ze mam okres,ze w trakcie moze sporo polecieć albo jeszcze co gorsza wylecieć jakis skrzep.Wiem ze to normalne w tych dniach..wiem ,ze zapach moj jest w intymnych miejscach jeszcze bardziej intesywniejszy.Czy was to Panowie nie brzydzi??? wypowiedźcie sie...

Gość kffffiatuszek
nikt sie nie wypowie?:(

Gość hmm ja przyznam ze
jeszcze nigdy nie kochalam sie w czasie okresu..jakos sobie tego nawet nie wyobrazam tak naprawde.Owszem tez mam wtedy straszna chcice wiec i odlot by byl pewnie super ale jakos nie moge sie przemoc do tego..uwielbiam seks ale mysle ze bez problemu przez te 4-5 dni w miesiacu moge bez niego wytrzymac

Gość kffffiatuszek
kffaituszek..no ja tez bez problemu sie bym w tych dniach powstrzymala z tym malym ale ze mnie i mojego mężczyzne od jakiegos czasu dzieli spora odleglosc i on jak tylko dostaje wolne to przyjezdza i jak na zlosc drugi raz pod rzad bede miec okres:/mi to by nie przeszkadzalo bo naprawde jest swietne i wrazenia boskie tylko wlasnie mysle o nim..czy udaje czy napreawde mu to nie przeszkadza?

Gość kffffiatuszek
ciesze sie:D

Nie raz mi sie to trafiło. Moja Pani też ma opory, ale mnie to nie przeszkadza. Nawet jest chyba silniej odczuwalne przez kobietę. Niedogodnością są problemy z wypływami, ale to da się pominąc. W końcu \"nic, co ludzkie, nie jest mi obce\".

Gość uppppppp
popieram przedmowce.

Gość kffffiatuszek
powoli zaczynam wierzyc ze faktycznie wam to nie przeszkadza ...jak tak bedzie dalej to za tydzien bede wyla z rozkoszy:D