Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmhmhhcojaaaaaaa

LUDZIE! ZACZYNAM BIEGAC! PRZEKONAŁAM SIĘ ! ZE TEZ WCZESNIEJ TAK NIE MYSLAŁAM..

Polecane posty

Gość hmmhmhhcojaaaaaaa

HEJ WSZYSTKIM, w ogóle chciałam zacząc biegac sobie obiecywałam w poniedziałek już bedzie ( od stycznia tak mówie!) i ze do parku pójde ale wstydziłam się i dresu nie miałam i w ogóle ci ludzie:/ A teraz czytam na kafe że bieganie w miejscu to prawie to samo c w terenie, tak jak na bieżni .. w ogóle nie pomyslałam o tym! to przełom w moim zyciu! mam nadzieje ze cos się zmieni w moim tyłku i udach! :D ;P ( może przesadzam ale jestem w euforii!) hihi :) tak tylko pisze :P

ja jutro pobiegnę po raz pierwszy od dłuższego czasu. w pizdzie mam ludzi. jak biegam, to palę przy okazji, może dlatego się gapią? :D

Gość hmmhmhhcojaaaaaaa
ile powinnam bigeac tak w miejscu zeby były efekty po tygodniu i żebym coraz wiecej biegu mogła wytrzymac?

Gość HELP HERUPUPU
UP UP UP

Gość Anna Bella
godzinę..:) Zawsze biegałam ,ale...jak miła być oceniany na w-f bieg na 100m na 300 m itp. ;) I zawsze dawło to super efekty w ocenie. A tak to wdomu, fajnie, szybko i..na miejscu:P

Gość hmmhmhhcojaaaaaaa
dziekii :*

Gość UUPUPUPUPUPUPPUPUPU
UPUPUPUPUUPU

Gość aleksiska
hej dziewczyny ja tez sobie obiecuje biegac mam blisko las mieszkam na poludniu i tu pelno jest przyrody ale czasem sobie mysle ze niebezpiecznie jest w lesie.jakbym miala psa to czul;abym sie jakos bezpieczniej.a wy biegacie w lesie,boicie sie czy to tylkoo ja tak mam z tym lasem ze sie boje?

Gość okt
bieganie w miejscu a na dworzu to dwie rozne rzeczy a poza tym w miejscu nie bedzie ci sie chcialo tak dlugo biegac jak na dworzu wiem to z wlasnego doswiadczenia najlepije na bierzni albo na dworzu i w ogole czego tu sie wstydzic ja biegam po lesie

Gość UPUPUPPPPPPPPPPPPPPPPP
uipupupuppuup

Gość upupupeloeleoe
UPUPUPUPPUU