Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KONRAD 21

jestem facetem...czy to juz ginekomastia?

Polecane posty

Gość przykre
jetseś gruby?:o w takim razie to nie ginekomastia , ginekomastia to przerost tkanki gruczołowej, a u grubego faceta to po prostu sadło :o

Gość znam sprawe znam
zalezy jaki obwod pod stanikiem. jesli 65-75 D, jestlo 75-85 C

po prostu chcialem zey jak najwiecej koiet sie wypowiedzialo bo one chya sie na tym znaja..ale ok wiecej topicow nie bvedzie

ja myslalem ża A... :/ to ja mam wieksdze niż A, albo B ? i tak 85 jest dokladnie

wiewiór spadaj i przestań się śmiać z czyjegoś nieszczęścia

Gość znam sprawe znam
to mniej wiecej B lub C. numeracje znajdziesz na googlach na pewno bo to zalezy od obwodu pod biustem i biustu-liczysz roznice i patrzysz w tabelach

Konrad więcej seksu i mniej jedzenia ,trochę ćwiczeń i będzie oki :)

Gość przykre
jesli jesteś otyły to raczej lipomastia :o

z drugiej strony widoczne są rozstępy na brzuchu,a to raczej dotyczy kobiet niż facetów....może faktycznie masz dużo hormonów żeńskich

Gość znam sprawe znam
rozstepy beda wszedzie gdzie skora nie nadarza rosnac. potwierdzenie/wykluczenie horoby to jedynie badania hormonow zenskich

Gość znam sprawe znam
kur... choroby byc mialo. czyli po prostu jestes gruby tak?

Gość gość
Chłopie....nie pytaj sie głupio tylko idz do lekarza. Ze zdjęcia nie stwierdzimy, czy wielkość Twojego tzytza związana jest z nadmiernym rozrostem tkanki tłuszczowej, czy gruczołowej 🖐️To kafeteria, nie szpital.

Gość nie no a koniety ta
Bosh ... jak nie macie pojecia to sie nie wypowiadajcie w tym temacie !!! Glupie baby. Nawet nie wiecie jakim "dołującym" defektem jest u mężczyzny ginekomastia (sam ja mam to wiem)... Chłopak, który przedstawił tu swoje zdjęcia bez wątpienia ma gino ... Mysle ze jest to gino gruczolowo-tluszczowe. No ale nie mnie oceniac. Najlepiej udaj się na USG piersi wtedy dowiesz sie ile z tego co nam pokazales jest tluszczem, a ile przerosnietym gruczolem. Pozniej udaj sie do endokrynologa. Jak ma sie gino to tluszcz ciezej schodzi z piersi. Nawet ostre forsowanie klaty na silowni moze czasem nie pomoc ;/ Jesli masz pytania pytaj. Chętnie odpoiweim.

może faktycznie to otyłość...jednak to jest już choroba która prowadzi do groźnych następstw

Gość znam sprawe znam
matyldko znam ortografie ale jestem juz ciut zmeczona i nie trafiam w klawiature, jak i pada mi skladnia zdan bo za duzo chce powiedziec w jednym zdaniu. ja sie nie smieje- wiem bo sama bym sie zalamala gdybym miala npp wlosy na klacie (a to sie zdarza). pytal o rozmiar podalam. nawet gdyby to byla tylko otylosc to chyba muslaby byc kulturysta zeby pozbyc sie skory. takie rzeczy leczy sie operacyjnie (w przypadku otylosci). w przypadku gino pewnie wchodzi w gre jakas kuracja hormonalna

Gość nie no a koniety ta
Jestes moja droga ... Poczytaj najpierw cos o ginekomastii a pozniej wdawaj sie w dyskusje !!! Taka ginekomastia jaka pokazal ten chlopak bez watpienia jest wynikiem zaburzen hormonalnych. Ok ... chlopak jest otyly, ale to nienormalne zeby tyle tluszczu zbieralo sie w jego piersiach . Poza tym nie wiemy czy to co widzimy jest tluszczem czy gruczolem ... Lekarz u ktorego bylem wycinal gruczoly w wielkosci dorodnej pomaranczy i to u osob otylych ... Nie jest powiedziane ze osoba otyla musi miec tam zaraz sam tluszcz.

Gość ojej... masz chyba większe
piersi niż ja:( Ale nie martw się az tak, idź do lekarza, niech on coś poradzi, a jak to tylko otyłość, to weź się za siebie🖐️

Gość nie no a koniety ta
bez watpienia chlopak jest otyly ... tak jak mowilem idz NA usg, GDY NIE BEDZIE GRUCZOLU ZNACZY ZE TO LIPOMASTIA, JESLI BEDZIE TO DO ENDOKRYNOLOGA ...

Gość niezłe ciacho z ciebie

moim zdaniem, dużo robi ewidentna tusza, ale i z gruczołami coś jest nie tak, przy zwykłej otyłosći piersi u faceta sa raczej hmm plaskate? a te wydaja sie byc wyksztalcone

Gość gośćKasia2782829
o jezu...