Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Chyba wezmę udział w kursie parapsychologicznym

Polecane posty

"Znaczenie rąk w chiromancji:

Dominująca ręka:

W chiromancji uważa się, że dominująca ręka (prawa dla praworęcznych, lewa dla leworęcznych) odzwierciedla naszą świadomość, teraźniejszość i przyszłość, a także to, jak wykorzystujemy nasz potencjał. 

Niedominująca ręka:

Ta ręka ma pokazywać nasze dziedzictwo, cechy wrodzone, potencjał i naturalne predyspozycje." Jeszcze to można mu wkleić i zapytać co on na to... może jeszcze coś innego skrobnie. Jutro zobaczę. 

Dla mnie kurs 2-tygodniowy by był nadzieją na poznanie miłości życia 👩‍❤️‍👨 albo chociaż ja bym wychodził z domu przez 2 tygodnie.

3 godziny temu, Hypedotella napisał:

Spotkałam kiedyś sobowtora urodzeniowego, był inny niz ja, w negatywnym sensie, ale moze poszedl niewlasciwa droga?

Kiedyś rozmawialiśmy o tym, że ta sama osoba urodzona na innym kontynencie będzie inna . Socjalizacja i klimat przekłada się na zachowanie . Ba gdybyś się wychowała w innym kraju była byś innym człowiekiem. 

Edytowano przez Get Out

"Długi " po przodkach to kwestia genów które dziedziczymy losowo, bo to że przodkowie czynili dobro albo zło , to w dużej części kwestia ich genotypu i socjalizacji w jakiej się akurat znaleźli.

46 minut temu, Get Out napisał:

Kiedyś rozmawialiśmy o tym, że ta sama osoba urodzona na innym kontynencie będzie inna . Socjalizacja i klimat przekłada się na zachowanie . Ba gdybyś się wychowała w innym kraju była byś innym człowiekiem. 

Ech musiałam dokonczyć projekt, tyle mnie ominęło. Dokladnie jak piszesz. A Ty korzystales z tej matrycy? 

3 godziny temu, Nemesio Cervantes napisał:

I o co w tym chodzi?

Jesli o mnie chodzi to w 100% sie spelnilo, ale ja mialam inna interpretacje i wskazania, że musze czasem pewne sprawy odpuscic. Cos w tym jest. Nawet jesli to interpretacja calkiem przypadkowa to idealnie wkomponowuje sie w sytuacje. 😺

Edytowano przez Hypedotella

3 godziny temu, Nemesio Cervantes napisał:

I o co w tym chodzi?

Ja bym to zainterpretowała w ten sposób, że jesli w zyciu nawiedzaja cie różne problemy to wynikaja ze skupienia sie na cielesności i tym, ze nie koncentrujesz sie na czyms metafiizycznym, powrot do domu, czyli rozwoj duchowy sprawi, że osiagniesz dobrostan i pozbedziesz sie cierpienia. 😺

Edytowano przez Hypedotella

1 godzinę temu, Get Out napisał:

Głównie to chyba kwestia wychowania i środowiska.

1 minutę temu, Sky full of stars napisał:

Koszta tak ale nie fizyczne, ze nagle schudnie 15kg w jego wieku i trybie zycia 

Myślę że jak ktoś chce schudnąć to schudnie bo to nie jest trudne tylko najważniejsze sa chęci.

Zrzucic mozna ale glodzac sie a przy takim trybie zycia co sie nie zje ti zaraz znowu przybywa, wystarczy ze sie czlowiek zaniedba troche na jakis czas a potem juz ciezko to zrzucic albo nadrobic, a czas szybko leci 

2 minuty temu, Sky full of stars napisał:

Czemu ja w tym temacie napisalem 🤣

Haha a ja nie zauważyłam i odpisałam 🤣

57 minut temu, Hypedotella napisał:

Ech musiałam dokonczyć projekt, tyle mnie ominęło. Dokladnie jak piszesz. A Ty korzystales z tej matrycy? 

Nie ale coś mi świta że coś takiego jest w obiegu i nie zgłębiałem tego , bo mam inne źródła tj. Starożytnych kosmitów. ☺️😁

32 minuty temu, Onaaaa napisał:

Głównie to chyba kwestia wychowania i środowiska.

O tym właśnie pisze ale geny też są istotne bo tam są zapisane predyspozycje i takie tam . 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się