Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusieńka...XxXxX

WKŁADKI SILIKONOWE POD BIUSTONOSZ-

Polecane posty

Gość Agusieńka...XxXxX

czy któraś je testowała ??? Czy zdały egzamin ??

Gość lOLANSKDHKSD
JA KIEDYS JE ZAKUPIłAM NA ALEGRO , ALE BYLAM WTEDY DUZO SZCZUPLEJSZA , PRZYTYUłAM TROCHE I MOJE PIERSI SIE ZAOKRąBILłY WIEC JUż ICH NIEUżWYAM:P

Gość Agusieńka...XxXxX
ale czy jak je ozywałaś to ładnie biust wyglądał????

Gość Agusieńka...XxXxX
używałaś

Gość które
używałam tych 3 i byłam zadowolona:) wodnista konsystencja sprawiała wrażenie naturalności uważam ze warto:) rozmiar więcej:)!

Gość Agusieńka...XxXxX
hehe dzięki :)

Gość Agusieńka...XxXxX
hehe to fakt :) ja nie narzekam na mój bo mam duży ale siostry mi szkoda :(

Ty Agusieńka? Co Ty robisz na forum? Powinnaś być w pracy!:-)Mój się zszokował, jak się okazało, że mam rozmiar mniejszy:-)

Gość jolaaaaaaa
:) nom to mogło być bolesne doznanie ale z drugiej strony zawsze można sobie dzięki temu poprawić wygląd :)

oszustwo i tyle, ja byłbym wkurzony , ale panie to robią dla koleżanek nie dla nas :((((

Gość lalalalaaaaaaaaaaaaa
dziewczyny czy one podnoszą troszke piersi do gory ,ja mam super stanik teraz taki podnoszący ale jakbym tak jeszcze wkladke wlozyla bylby moze zajefajny efekt co?

Jak już, to wolę stanik push up, bo z wkładkami zawsze sie czułam nie swobodnie. Wydawało mi sie, że mi wylecą i w ogóle...

Wkładki nie daja takiego spektakularnego efektu jak żelowy biustonosz(gel bra z ang.), gdzie wkładki są wbudowane i nie da sie ich wyciągnąć. Jakem płaska deska to w tym cudzie mam cyce jak donice.Nic nie wypadnie, ale waży toto wiecej niż moje piersi chyba. Wyleczyłam sie z chęci posiadania silikonów- na co mi mleczarnia na stałe, kiedy mogę mieć mobilną w szufladzie ;) I kij mnie obchodzi, że to oszustwo. Ja sobie poprawiam humor, nie komuś.

Gość jolaaaaaaa
hehe w sumie to prawda jest :)

Gość lalalalaona
aluminasiren gdzie zakupiłas ten staniczek ? jak brzmi jego prawdziwa nazwa !!!??? Opisz jak on wygląda od środka :)

Gość do które
hej !! uzywasz tych wkładeczek ? http://allegro.pl/item312033075_goodplace_wk ladki_silikonowe_lezki_soyelle_hit.html jak sie prezentują? i jaką mają grubość ? bardzo powiekszają piersi ??? Czy materiał z jakiego są wykonany jest dość trwały ? nie pęknie ?

Gość niteczka_c
trzeba by miec taki stanik z duzymi kieszonkami, zeby takie wkładki włożyć ale niestety takich nie spotkałam, a do takich zwykłych kieszonek na gąbeczki taka wkłądka chyba nei wejdzie-albo wejdzie ale bedzie zabardzo scisnieta czy nigdy wam to nei wyleciało, np. w tramwaju łooo co ja bym wtedy zrobiła o matko bauhahahha

Gość lilijka_p
a stanik z regulowaną odległoscią miedzy misieczkami, np. poprzez wstazeczki, sznureczki - widział ktos? gdzie moge taki kupic???