RC + 358 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, PsiKutA napisał: A kto poleci jakas dobra mini klawiature usb zeby wsadzic w plecak i nosic ze soba, bo niedlugo mam zamiar sobie zamowic Nie testowałem ale koncepcyjnie mi się podoba https://smart-tel.pl/pl/p/Klawiatura-Bezprzewodowa-B033-Skladana%2C-Touchpad/2847?gad_source=1&gad_campaignid=21914996071 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 2 godziny temu No musze sobie kupic do swojego retroid pocket 5, bo mam stacje dokujaca i sobie chodzic na farmy i czatowac z moimi ziomeczkami na irc Klawiatura ekranowa mnie wykancza psychicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 2 godziny temu Ale bezprzewodowa, ja chyba wolalbym usb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 2 godziny temu Oo w sumie spoko sprawa Nie uzywalem nigdy klawiatury bluetooth, a nie ma lagow klawiatury? Na kabel to nie ale bluetooth nie wiem czy jest opoznienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 2 godziny temu Taka by byla spoko, bo wejdzie do mojej malej torby z 3 powerbankami, stacja dokujaca i moja konsolka, i moge wyruszac w swiat xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 2 godziny temu No tylko ze ja w uk jestem i pewnie.na ebay bede zamawial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 1 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, tymczasowablokada napisał: Ja mam jeden laptop i tak większość spraw i przelewy robię z telefonu Ale mając 6 komputerów, to chyba mój chłop powiedziałby, że mam coś z głową Najpierw by musiał istnieć ten chłop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 30 minut temu, RC + napisał: O, popatrz... to robi teraz karierę prostytutki na OF? Haha. Tak.Nawet na Reddit się reklamowała Edytowano 2 godziny temu przez Jimmy Savile 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 2 godziny temu Ladowarke do mojego thinkpada x200 tez musze kupic bo ta co mam szwankuje przy koncowce A potem wielki ogromny plecek na noszenie wszystkich rzeczy i jestem wolny Bo ten co mam to laptop mi nie wejdzie, nie ma miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach