Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klotylda smutaska

zauroczylam sie w innym .....a mam chlopaka

Polecane posty

Gość klotylda smutaska
ankaaaaa------z moim chlopakiem nie widzialam sie ostatnio bo ciagle praca:/ zamierzam z nim pogadac o tym...zrobie to na pewno....

Gość ankaaaaaa
a ja widze jako jedyne rozwiazanie powiedziec obecnemu o tym co sie czuje i dac na wstrzymanie. skoro zastanawiacie sie nad zwiazkiem i jego racja bytu to chyba partner ma prawo o tym wiedziec? a ja bym chciala zebyscie wyobrazily sobie sytuacje odwrotna- wy, beztroskie, nieswiadome, ufajace partnerowi i temu ze was nie skrzywdzi oraz wasz partner ktory zobaczyl fote jakiejs laski- stwierdzil "wooow" i pisal za waszymi plecami myslac sobie ze nie moze sie powstrzymac bo to silniejsze od niego. no i co wy na to?

Gość ankaaaaaa
klotylda smutaska widze ze jestes rozsadna, to co pisze to glownie pod wplywem slow Kapatki, ktore w ogole do mnie nie przemawiaja- po prostu nie chcialabym zeby mnie ktos tak potraktowal. mozna zwatpic czasem w ludzi ehh

Gość klotylda smutaska
ankaaaa----myslalam o tym o odwrotnej sytuacji zabolalo by fakt.....co bym nie zrobila zranie go.....ale siebie chyba przede wszystkim bo co to by bylo za zycie byc z kims kogo sie nie kocha i jest sie z ''litosci'' i jednoczesnei pragnac kogos drugiego.....to nie jest takie latwe..

Gość KAPATKA
co ja na to ankooo nie mowie,ze to jest wszystko ok to co ona robi, tj, potajemnie sobie pisze i sie zauracza ... problem tkwi jednak w tym,ze skoro sie zauracza,to cos to oznacza ... nie ze ten z gg jest wspanialy,ale moze to,ze czegos brakuje ...

Gość zw
zal mi twojego chlopaka

Gość ale heca
ja mam podobnie....:(

Gość Angel1230
ja jestem z chłopakiem 2 lata....poznalam jego wspollokatora...zaczelismy gadac...poznawac siebie i spotykac sie...on sie zakochal we mnie a ja na pewno zauroczylam...i nie wiem juz czy kocham mojego chlopaka....nie wiem co zrobic...ten 2 jest przeciwienstwem mojego chlopaka....ma cos w sobie...z 1 str chce zakonczyc zwiazek bo boje sie ze juz nie kocham i chce zaczac z 2...a z 2 str nie chce psuc tych 2 lat moze to przelotne zauroczenie nie wiem..lepiej czuje sie teraz ztym 2 chlopakiem... nie wiem co zrobic...moj sie stara w ogole..kocha itd....nie mam pojecia co zrobic:(

Gość Angel1230
jestem z chlopakiem 2 lata...poznalam jego wspollokatora..zaczelismy sie przyjaznic poznawac az w koncu on sie zakochal a ja na pewno zauroczylam...jest przeciwienstwem mojego chlopaka...daje mi to czego nie dawal mi moj chlopak....i ciagnie mnie do niego...mam dylemat nie wiem co zrobic z 1 str chce skonczyc z moim chlopakiem bo nie wiem czy jeszcze go kocham....i zaczac z tym nowym...a z 2 str boje sie to konczyc bo moze to przejsciowe zauroczenie z mojej strony a kocham naprawde mojego...nie wiem co zrobic kompletnie...

Gość Gośćkasia
Dnia 24.02.2008 o 00:11, Gość lollllllllly napisał:

Raczej nikt Ci na tym forum nie pomoże - sama musisz się z tym uporać. Przeżyłam coś podobnego. Byłam z M. 1,5 roku. Było nam ze sobą cudownie, planowaliśmy wspólną przyszłość. Co tu dużo pisać - nie widziałam siebie bez Niego. Poszłam na 1 rok studiów. Poznałam B. Zauroczyłam się. Coś między nami zaiskrzyło. Byłam w wielkiej kropce. Czułam, że oszkuję nie tylko siebie, ale też M. Jednak nadeszły wakacje, sytuacja się wyklarowała. Nie widywałam się z B, cały mój czas poświęciłam na ratowanie związku. Przeniosłam się na inną uczelnię. B. pewnego razu przyjechał mnie odwiedzić. Nie mogłam dalej żyć w kłamstwie. Wiele nocy przepłakałam, myśląc czy dobrze robię. Od 2 miesięcy jestem z B. Jest nam ze sobą dobrze. I niech tak zostanie:) Powodzenia!

Miałam podobnie, byłam z chłopakiem pare lat i poszłam na studia, poznałam wtedy chłopaka, usiadł przy mnie na zajęciach. Pisałam z nim ale jako koleżanka, próbowałam przestać pisać ale to było silniejsze odemnie, coś mnie do niego ciągnęło. Ten chłopak miał wybrać inna uczelnie w ostatniej chwili zdecydował się przyjść na te studia, wiec uważam to za przeznaczenie. Z chłopkiem przestało mi się układać, ciagle się kłóciliśmy, czułam do niego takie obrzydzenie, dotarło do mnie ze go nie kochałam. Dopiero teraz wiem co to miłość i namiętność. Jestem z chłopakiem ze studiów i nie żałuje, jestem szczęśliwa. Nie zawsze jest tak jak sobie ustalimy, bo może zdarzyć się coś niespodziewanego co odmieni całe życie !