Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za stara na internet

KŁOPOT Z KOMUNIKATOREM TLEN

Polecane posty

Proszę o pomoc :( Mam komunikator tlen. Służy mi tylko do powiadamiania o nowych mailach, do rozmów używam gg. Ale kiedyś miałam jedną osobę, która gg nie miała i z nią gadałam właśnie przez tlen. Teraz nie mam kontaktu z tą osobą i chcę usunąć jej adres z tego okienka "ludzie". Jak kliknęłam prawym klawiszem myszki na ten adres, to była tam opcja "usuń", skorzystałam i adres zniknął. Ale ile razy włączam komputer i tlen mi się otwiera (nigdy go nie zamykam na amen przed wyłączeniem kompa, cały czas jest w pasku po prawej na dole monitora) ten cholerny adres mi się pojawia !!! Kiedy przełączam z niedostępnego na dostępny, znika :O:O:O I tak w kółko, jak jestem niedostępna, adres jest, zmieniam na dostępny i nie ma. Chcę, żeby go tam WCALE nie było ! Czy ktoś z Was miał cierpliwość przeczytać i wie, dlaczego tak się dzieje? :(

za długie, za nudne, czy nikt nie wie? ;)

bo tam jest jeszcze opcja "zablokuj", ale czy ona sprawi, że ten adres nie będzie mi się pojawiał? :(

poomooocy 😭 zrobiłam już chyba wszystko, co możliwe 😭

tylko teraz już nie ma tej opcji "usuń" ... jak wtedy usuwałam, podczas bycia dostępnym, to była, a jak jestem niedostępna, to nie ma :( jest tylko "zablokuj", a jak to wciskam, to adres nadal jest, tylko przekreślony poziomą kreską 😭

chyba nie umiem się wysłowić :( spróbuję prościej: jest okienko - ludzie mam w nim jeden adres chciałam skasować, kliknęłam na usuń adres zniknął ale jak włączam kompa i tlen się uruchamia, ten cholerny adres się pojawia robię się dostepna - adres znika chcę, żeby go tam nie było WCALE przepraszam, że zawracam Wam głowę, ale naprawdę nie mogę sobie poradzić

no właśnie nie wiem, czemu tak jest i co z tym zrobić :( może to nie jest jakaś super ważna sprawa, ale naprawdę nie mogę patrzeć na ten adres :(

o, spróbuję!

jeśli dobrze Cię rozumiem, Jarku, to tlen ... to jest taki adres w stylu dupa @ tlen.pl

ja ogólnie nie łapię tych nowinek technicznych ... z prostymi sprawami sobie jakoś radzę, ale tu jestem bezradna :(

ze wstydem przyznam, że nie wiem, jaką posiadam :( kolega mi zainstalował i pouczył, co zrobić, by mnie to cudo powiadamiało o nowych mailach ... rozmawiałam przez tlen tylko z tą jedną osobą, której adres teraz chcę usunąć ... zrobię tak, jak mówicie, zainstaluję na nowo :) tylko jak ODINSTALOWAĆ to stare? :(

aa, o.k. :) ginorossi, Jarku - dziękuję Wam z całego serca, jesteście kochani :*

no nie działa :D zainstalowałam, co trzeba, a ten j****y adres nadal się pojawia przy uruchamianiu komunikatora 😭 ja się pochlastam :O

to jakieś przekleństwo, kurwa :O skąd ten adres się wziął w nowej wersji :O

tzn. to było tak, że byłam online, świeciłam się na zielono (dostępna) i jak najechałam na ten adres prawym klawiszem myszki, to tam była opcja "usuń", skorzystałam i adres zniknął a teraz ten adres się pojawia tylko jak włączam komputer i tlen się uruchamia, na niedostępnym ... wtedy nie ma w ogóle opcji "usuń", jak najadę na niego prawym klawiszem myszki ... jak przechodzę na dostępny, adres znów znika :(

no właśnie chcę to cholerstwo usunąć :D i jak jestem dostępna, to go nie ma :D a przy włączaniu kompa na niedostępnym, jak tlen się uruchamia, to znowu jest :D

oo, wpadłam na coś ciekawego :D jak mam to okienko "ludzie", to mam takie coś: nagłówek "kontakty" i pod spodem ten pieprzony adres jak kliknę raz lewym klawiszem myszki na słowo "kontakty", to adres znika :D ale jak kliknę drugi raz, znów tam jest :O (wszystko przy niedostępnym

hehe :) jak kliknęłam w słowo "kontakty", to on zniknął (i nie pojawia się nawet po wyłączeniu i ponownym włączeniu) :D ale jak kliknę drugi raz na "kontakty", to znów tam jest :( a tak bym chciała, by zniknął na amen :( Jarku, masz nieziemską cierpliwość, dziękuję Ci z całego serca :)

no a wyłącz teraz tlen klikając "koniec" ? :D i włącz z powrotem :) jak jesteś niedostępny, ten skasowany Ci się nie pojawia? :D

Gość hej też tak mam
usunęłam jedną osobę z tlenu i jak włączam to mi sie pojawia, ale gorsze jest to że importowałam tam gg tej osoby- i ono jest nieusuwalne - tzn jak wchodzę na tlen to usuwam jej gg - i go nie ma, a jak wchodze ponownie- to ono normalnie jest :o usuwałam już kilka razy i za każdym razem znów sie pojawia :o

znaczy, niedostępny zaraz po uruchomieniu go na nowo (zakładając, że uruchamia Ci się na statusie niedostępny)

oooo Ty też ????? to znaczy, że chyba mają tam coś zrąbane :O

Gość hej też tak mam
no, nawet nie wiesz jak mnie to wkurza :o

domyślam się, wierz mi :O

Gość hej też tak mam
tlen się skasował i pojawia się tylko przez chwile przy uruchamianiu, ale gg pojawia się jako normalny "nieusunięty" kontakt 😭

wypierrrdoliłabym ten głupi tlen, ale jest mi niezbędny do pracy 😭