Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Peyo

gotycka dziewczyno!

Polecane posty

chcialbym cie znalezc chcialbym dotykac

chcialbym czuc twoje czarne serce

chcialbym bys wniosla czastke swego swiata w moj, zgnily od tych balejazowych nastek

w tym przypadku mowiac o czarnym sercu mam na mysli troche inne troche smutniejsze troche samotne . Szukam kogos kto kocha wieczory nie smieje sie z byle powodu potrafi szanowac cisze i rozumiec wiele nie pytajac

Gość ItsOnlyMexx
oj komus sie nudzi...:)

strasznie ale nie az tak zeby nie iwedziec czego chce

tak bardzo chcialbym w ty swiecie cie znalezc. Nie powiem sa rowniez okolicznoisci kiedy chwilowo zapominam o tobie ale zrozum od tylu lat cie nie widzialem prosze nie badz zla poprostu powiedz tylko ze rozumiesz

Gość ItsOnlyMexx
łoj ale żeś ladnie ujął ....(przed ostatni post) piknie piknie naprawde

Gość ItsOnlyMexx
uhuhu...poeta nam sie trafil,tylko ciekawe czy sam tożes piszesz czy na plagiacie jedziesz :)

Gość ItsOnlyMexx
jesli to do mnie bylo to oj chyba raczej nie,kochac kocham wieczory a najbardziej noc,smieje sie z byle czego poniewaz jst to najlepiesze wyjscie nawet z beznaziejnej sytuacji a czy rozumiem ?hmmm...wszytsko da sie zrozumiec na swoj sposob... a tak poza tym jestem chamska bezczelna ,arognacka i zbyt pewna siebie :)

bez niej moje zycie jest jak plagiat sciagniete z stereotypowedo wzorca chlopaka ktory powinien byc i miec to co wiekszosc uwaza za dobre i taktowne. Jednak to wszystko nie ma znaczenia... liczysz sie tylko ty i nie mowie tu nawet o wygladzie liczy sie tylko twoje serce i mysl przewodnia ktora zyje toba i prowadzi cie gdzies gdzie dotad nie bylo mnie. Mam nadzieje ze to sie skonczy i dane nam bedzie spotkac swoje stesknione serca i zwiazac je niewidzialna nicia, tak bardzo ze tylko nieistona smierc moze je rozdzielic

chamska , arogancka , bezczelna , zbyt pewna siebie , pytanie dla kogo...? Nie kazdemu nalezy sie szacunek

Gość ItsOnlyMexx
dla kogo?dla Wszystkich, dla kogo trzeba i nie trzeba :) Akurat ze jestem chamska i bezczelna ,zbyt pewna siebie ja tak nie uwazam ->to nie ja tak mowie a moj szef i wspolpracownicy :) no ale jak mnie nie wyrzucaja to nie jest az tak zle,zreszta szef ma do mnie slabosc ,chyab go to kreci hehe

Gość ItsOnlyMexx
oj raczej nie bo i po co?bez obrazy ale mysle ze robisz sobie jaja i tyle :)

wiesz jak bardzo brakuje mi takiego uczucia wiesz ile razy zmagam sie w zyciu z poblemami dnia bez rodziny bez czegos co mnie trzyma gdzies w jednym punkcie. to boli nie powiem ze nie. Mam wszystko by zyc godnie zyc .... tylko ze to moje cholerne serce ... no wlasnie

Gość ItsOnlyMexx
oj chyba weszles tu z nudow i chcesz "zagrac"na czyjejs naiwnosci ale ja niestety nie jestem latwowierna i nie wciagne sie w jakies szmery bajery...to tylko internet i kazdy moze wypisywac sobie co chce a w rzeczywistosci siedziec i sie smiac z czyjej glupoty łeee slowo zagrac nie pasuje :P

trudno mi odpowiedziec na to pytanie czy stwierdzenie . ale nie wiem jak moge ci udowodnic to co czuje i to co mysle Moje wewnetrzne ja czuje naprawde potrzebe znalezienia takiej osoby. Nie prosze cie bys mi uwierzyla ale jesli to ty to chce bys tu byla

dziekuje mozesz fajnie odpisywac . jesli tylko chcesz

Gość ItsOnlyMexx
nie ide spac jeszcze wiec poklikac zawsze mozna :)

Gość ...skaza...
Zależy co rozumiesz pod pojęciem "gotycka". Jeżeli chodzi o pewien dystans do świata, szanowanie cudzej odmienności i potrzeb pobycia momentami w samotności - to zgadzam się z Twoim pojęciem.

W zyciu tak wiele jest kobiet ale gdzie ty? czarna dziewczyno

skaza masz racje nie chodzi mi o kostiumy wymalowane oczy ale o kogos kto przeszedł to zycie w smutku kogos z kim moglbym sie podniesc rozumiesz ?