Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Peyo

gotycka dziewczyno!

Polecane posty

wiec szukam dalej wyjde na miasto moze tam bedziesz jesli nie to obiecuje ze bede tutaj jutro ...

Gość prawdziwa metalówa
Szukasz jakiejś emo-girl żeby razem się ciąć? :/

Gość Przyjdź będę czekać tam
gdzie zaczyna się horyzont

Wiec i ja tam bede z moim przeznaczonym dla ciebie sercem. Bede niosl je w dloni. Podejde i cicho szpne dla ciebie ono... Zostaniesz ...

potrzebuje twego dotyku, ktory jak wiatr delikatnie piescilby kazda czastke mojego swiata. By twoje smutne serce potrafilo z moim smucic sie. Bys byla jak aniol i diabel jak wino i krew...

Gość Ju...
He he, co prawda już od prawie roku jak gotka nie wyglądam, ale gotycka dusza została, wiadomo.:) Ale nie wydaje mi się, żebyś to mnie szukał. Niemniej powodzenia.:)

Gość nudziarstwo
:o

i ja juz na gota nie wygladam ale dalej to jest we mnie wiec moze to ciebie szukam ...

Gość SISTER OF NO MERCY
Ja jestem goth od zawsze. A powiedz mi Peyo, ile masz lat..?

23 wiek dla mnie nie ma znaczenia

Gość Boże chłopcze przestań
pierrrrrrrrdolić !!!!!!!!!!!!!!! prawiczkiem zostaniesz do końca życia z takim marudzeniem bez ładu i składu :O

Gość SISTER OF NO MERCY
No to jestes malym chlopczykiem ;-) A o goth i calym tym klimacie mozesz ze mna pogadac do woli..

Gość Ju...
Ja też jestem starsza.;) Sister, a Ty bywasz w no mercy?:P

prawiczkiem ... ech wlasnie dlatego szukam kogos kto zyje inaczej mam dosyc tych beznadziejnych panienek schowanych za majtkami . Czy wiek naprawde jest tak wazny?

Gość a myślisz że do czego nam
niby potrzebny smętny dzieciak? :O

Gość SISTER OF NO MERCY
W no mercy..? a to jakies miejsce? :-/ wlasciwie to nie jestem typowa gotycka wampirella, ja ze stylu jestem bardziej z dark wave, electro, choc oczywiscie moim guru jest mistrz Andrew Eldritch!

Gość czy on naprawdę myśli że
jakakolwiek normalna kobieta zainteresuje się dzieciakiem, któy przesiaduje godzinami na FORUM DLA KOBIET i wypisuje tu jakieś brednie??? chłopie, nie ćpaj więcej, po czym się ma takie jazdy? :D

Gość Ju...
Sister --> tak, jest taki klub w Wawie. Tak tylko pytałam.:)

Gość 131313131313
Wybacz, nie przyszłam wpadłam w szpony codzienności.....a może się przestraszyłam co wyczytasz z moich oczu.... ...mam skażone grzechem usta ..dlatego muszę malować je na czarno ..mam brudne paznokcie które wbijały się w ciała niechcianych facetów.. ..dlatego muszę malować je na czarno ..widziałam na wpół spalone skrzydła ..lśniły wśród popiołu ..nie jestem już aniołem....

gothic hihih dobre:) nie nie zadne ciecie czy tez wspolne picie krwi ani zadne lezenie na grobach i wycie do ksiezyca-tylko metal:) ale pozdrawiam jesli powaznie gadasz to tez powodzenia;)

Kolejna noc bez ciebie, tak czasem szaro i pusto tak niepewnie. Patrze na jutro, moze ono przyniesie zapach twych wlosow, moze wiatr przyniesie szept glosu twego. Czasami wydaje mi sie ze juz cie znalazlem ze to wlasnie Ty... Czasami jednak .... wiesz jakie jest .... To tylko nagly roch serca pcha mnie ku innej zreszta sama wiesz ze tak dlugo juz czekam ... Prosze nie chowaj sie juz ...

Dzisiaj tez cie nie bylo... Stalem nad rzeka z bardzo oczywistego wrecz nawet smiesznego powodu, mianowicie zlapalem gume w samochodzie i nie mialem kluczy zeby zmienic kolo. W pewnym momecie pomyslalem ze bylo by niesamowicie gdybys tak prejezdzajac zatrzymala sie i zaoferowala pomoc... Znajomy chyba jednak za bardzo sie pospieszyl...

Gość sztuka_tracenia
rozumiem... kiedys moja dusza byla czarna, ale wszystko sie odbarwia z czasem ; )

I moja kolor zmienila ale w dalszym ciagu pozostaja marzenia ... i wiara ze cie znajde ...

Wiec dobranoc moja ślizna pani... :*

Gość sztuka_tracenia
koloratka - cóż, najwidoczniej nie nadaję się na gospodynię domową. ; ) peyo, trzymam kciuki za Ciebie!