Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Peyo

gotycka dziewczyno!

Polecane posty

Gość tsatsa
a jak sie zaklada tematy przepraszam za tak glupie pytanie ale nie umiem sobie z tym poradzic:(

Podziekowania dla tych ktorzy rozumieja co mam na mysli. Mam taka nadzieje ze moze tutaj ja znajde. Wiem ze to nie bedzie latwe , ale marzenia nigdy takie nie są. Sistersun napisz cos wiecej ...

Mineły kolejne dni, kolejne dni poszukiwan chcianych i nie chcianych potrzebnych ale nie wiem czy nawet uzasadnionych wszedzie gdzie tylko mozna było to robic. Patrzylem na kazda swiata strone ktora mogla cie gdzies skrywac.... i nic. Wiesz czasami mnie to wkurwia, zly jestem na siebie za ta słabosc czasami wydaje mi sie ze juz cie widze. Tak jak ostatnio u nas w klubie... chcialem podejsc zapytac czy to ty ale jakis najebany koles wyrosł mi na drodze, był ciasno nie moglem przejsc poczulem jedynie chłod piwa rozlanego na koszuli. chłopaka pozamiatałem tyle ze ciebie juz nie było i tak jest zawsze....

Gość 1313131313131
a ja nie chodzę do klubów- tam moje mysli uciekają z głowy zanim je zdążę ubrać w słowa...wole puste ciemne ulice, spacery po samotnych cmentarzach, no ale może to nie mnie szukasz...

Gość upppp

Dziekuje tetyda. Nie wiem kogo szukam jescze nigdy jej nie widziałem lubie samotnosc ale chciałbym sie z nia dzielic ... taka jest cała prawda.

Moze ktoś chce sie przyłączyc do poszukiwań...

Mijaja te szare dni rozpaczy... W wiele zakątkow swiata moje oczy podążały, szukajac tego co mym celem. Nie wiem ile czasu potrzeba by spełnic marzenie... dzien może dwa, rok, może dwa lata. Kiedys siedziałem u nas w wiosce w małym barze, tuz obok mnie dosiadł sie ledwo stojacy na nogach kumpla dziadek, dopijał własnie resztke taniego wina .... popatrzył na mnie i powiedział: wiesz ty masz smutne oczy ty bedziesz w zyciu duzo płakał ... smiac mi sie wtedy chciało... własnie - wtedy! Pomóz mi siebie odnalezc ...

Ale sie dzis usmiałem aż łzy popłyneły ... Bladynka na stacji zrywała z chłopakiem ... No bo ty mnie zdradzasz .. Nigdy cie nie zdradziłem, no moze raz ae wtedy wyjasniłem wszystko... Ale kaska mowiła ze widziała cie z inna ... Kaska to sobie moze gadac ... kaske znam od dziecka i wiem ze mnie nie okłamie... A mowiła ci ze ostatnio u niej byłem ... Ty z kaska?! no...:) I jak ja mam z toba dalej byc...:/ matka mnie do niej wysłała ... o czym ty gadasz ??? Probuje ratowac nasz zwiazek... Mowiłes ze byłes u kaski... mowie ci ze matka mnie wysłała ... nie pamietam co było dalej ale poprostu masakra ... w kazym razie sie pogodzili... ..................... Ciekawy jestem czy gdybys Ty była ze mna i gdyby nasz zwiazek sie walił ... Co ty bys powiedziała ?

Gość wysłała bym cie do kaski

Gość grrrrrrrr
śmiesznie

Gość grrrrrrrr
nieeee raczej nieeee ;) i nie zamierzam nią być :)

Gość grrrrrrrr
też tak sądzę ale rozmowa była baardzo zabawna i idiotyczna ;)

Czasami stojac gdzies z boku przysłuchuje sie takim rozmowom i mysle sobie jacy ci ludzie maja kurwa problemy... Moze to ja jestem inny i nie pasuje a moze to to wszystko jest troche pokrecone ...

Gość grrrrrrrr
takie problemy to właściwie nie problemy

Gość grrrrrrrr
a czym/kim są??

Głopio powiedziałem :/ Ale naprawde nie lubie takiego typu ludzi

Gość grrrrrrrr
nikt za takimi nie przepada raczej :)

W tym cudnym świecie raczej przewazaja jednostk tego typu

Gość grrrrrrrr
raczej taak i niestety jest ich więcej niż mniej;)

I teraz pytane gdzie znalezc tych z mniejszosci ...?

Gość grrrrrrrr
eee niestety nie wiem czasem można ich znaleźć :)