Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa..

BOl podczas stosunku!!!!!!

Polecane posty

Gość ciekawa..

ratunku już kilka raz próbowaliśmy z moim chlopakiem sie kochać ale ja po prostu nie moge wytrzymac tego bólu. wiem już wszystko o blonie dziewiczej ale to napewno nie o nia chodzi bo boli mnie juz na samym początku do glebszej penetracji nawet nie dochodzi.

Gość błonka
a gdzie według ciebie jest błona dziewicza???

Gość ciekawa..
gdzieś glębiej.. napewno nie tuż w wejsciu do pochwy.

Gość błonka
zapoznaj się lepiej ze swoją anatomią i fizjologią zanim zaczniesz współżyć :-O błona dziewicza jest właśnie u samego wejścia pochwy Chłopak musi być stanowczy i mimo bólu przerwać ci tą błonę skoro decydujecie się na współżycie.

nie pocieszę cię, miałam to samo.... jesteśmy już po ok. 50 próbach, dalej boli, ginekolog mnie badała - błony już nie mam, budowa ok, zapalenie wyleczone, problem tkwi chyba w psychice... spinasz się może za bardzo... wiem, ja uważam, że jestem rozluźniona, ale to \"spięcie\" wynika chyba podświadomie :O

Gość błonka
aż jestem ciekawa co takiego wiesz, że twierdzisz, że wiesz wszystko ;-) smutne

Gość błonka
cherry, ale skoro nie było głębszej penetracji to oni nawet tej błony nie przebili

Gość liczylatka
A ile macie lat?

była troche głębsza penetracja, parę stosunków mocono krwawiłam, aż w końcu przestałam, potem poszłam do gina i powiedziała, że błony już prawie nie ma ;) ale podczas kazdego stosunku tak bardzo boli, że penetracja (nie wspominając o głębszej) bardzo boli :/

Gość liczylatka
cherry, tylko, że nie rozmawiamy o tobie tylko o autorce, która napisała, że NIE BYŁO penetracji i jak się okazuje ona nawet nie wie gdzie jest błona dziewicza :-O

Gość błonka
ale ja cię nie pytałam (pytajnik tam widzisz?) tylko stwierdziłam, że oni (czyli autorka i jej chłopak) ....i tak dalej - chciałam ci zwrócić tymsamym uwagę, że twój przypadek różni się zasadniczo od autorki. to już tak łopatologicznie trzeba? Chyba juz czas spac, dobranoc 🖐️

a wybaczcie, źle przeczytałam, nie musisz od razu o łopatologii pisać, troche życzliwości nikomu nie zaszkodziło :O co do autorki - moze wkłada nie do tej dziurki co trzeba :P