Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kłopotek32

kłopotliwa łóżkowa... sprawa

Polecane posty

Gość kłopotek32

wita mamy z moim mężem ostatnio problemy z erekcją, stres, barak ruchu, nie najlepsza dieta, zdajemy sobie sprawę że nie wpływa to najlepiej na potencję, ale już nad tym pracujemy, tylko ze stresem nie wiele da się zrobić, napiszcie czy znacie jakieś środki pomagające powrócić do formy, zarówno jeśli chodzi o rozmaite artykuły żywnościowe korzystne dla męskości, jak i może jakieś suplementy do diety???stosowaliście kiedyś coś takiego??pozdrawiam

Gość bvbv
tzn i tobie i jemu nie staje? fakt,ciezka sprawa:(

Gość aga56
nie róbcie niczego na siłę, dajcie sobie spokój na tydzień lub dwa, wyjedźcie gdzieś na weekend, przygotuj ekstra kolację zrób nastrój czerwone wino i pobawcie się całą noc, nie myśląc o pracy, domu, dzieciach powodzenia

Gość sport
regularnie i bedzie ok:).Przeszlismy przez to

Gość Ewcielinka
witam, mieliśmy podobne problemy:) Tak jak podpowiada koleżanka, sport i dieta!!to jest podstawa, od razu poczujecie się lepiej, ruch wyzwala endorfinki które jak czekolada, stajecie się szczęśliwsi!!i macie ochotę na seks!!! Poza tym może dla poprawy ogólnej kondycji zdrowia jakiś suplement do diety, jest ich wiele mąż mojej znajomej zażywał Permen, z tego co wiem jest już lepiej, ale pamiętaj sam suplement nie pomoże, to jest tak jak z balsamem na cellulit, jak będziesz się smarować nim leżąc przed tv - to i tak nic z tego nie będzie!! Powodzenia

Gość qbus
koniecznie zmiencie diete i wiecej aktywnosci ruchowej. podejrzewam ze jestescie przeenergetyzowani a z drugiej strony nie dostarczacie wlasciwych mikro i makroelementow oraz witamin. dlugo jestescie na "niewlasciwej diecie"? Jak cos to piszcie na e-mail chetnie pomoge ;) Zajmuje sie diagnostyka odzywienia organizmu. Pozdrawiam serdecznie!!

Gość prosisz i masz
z diety, to kogel mogel(żółtko+cukier/miód ), z innych rzeczy to: pozbyć się stresu, higiena w pełnym tego słowa znaczeniu. Szczegóły na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość Eventy
Tak, ja też słyszałam o Permenie - teraz lecą ich reklamówki w TV.

Gość klopotek32
Czy ktoś stosował Permen w takim razie i może się podzielić informacją czy to w ogóle działa?

Gość ciotka z Pacanowa
raz, ze ruch i lżejsza dieta, a dwa - popróbujcie rano mój facet tez ma często problemy z erekcją, bo bardzo dużo pracuje, wiec jego ptak pada pewnie koło 18. ale rano jest raczej chętny do współpracy

Gość Wreck
A ktoś stosował ;) I nie tylko Permen. Tylko jakoś mi podpasował właśnie ten preparat - chyba dlatego ,ze skład jest tam optymalny - 3 zioła w proporcjach, które dają efekty.

Gość tututu
Ile to czasu trzeba brać?

Gość Wreck
Sorry za późną odpwiedź. Permen należy brac przez ok 6-8 tyg i po tym czasie nastepuje poprawa.

ja bym najpierw zaczela od higieny waszego zycia codziennego, a nie od brania lekow. Co w tym zlego, jesli nie bedziecie wpolzyc razem przez 1, 2 albo tyle ile trzeba. Sex po takim czasie smakuje wspaniale. Zgadzam sie z poprzedniczkami, ktore napisaly, ze najwazniejszy jest nastroj. Nie ma nic na sile. Im bardziej chcesz, tym jemu coraz mniej ;) wiem cos o tym i powodzenia!

ja bym najpierw zaczela od higieny waszego zycia codziennego, a nie od brania lekow. Co w tym zlego, jesli nie bedziecie wpolzyc razem przez 1, 2 albo tyle ile trzeba. Sex po takim czasie smakuje wspaniale. Zgadzam sie z poprzedniczkami, ktore napisaly, ze najwazniejszy jest nastroj. Nie ma nic na sile. Im bardziej chcesz, tym jemu coraz mniej ;) wiem cos o tym i powodzenia!

Gość Żabuńka
Mój mężulek brał permen przez 2 miesiące, ale juz po miesiącu zauwazylismy różnice, więc polecam jak najbardziej :) Nie trzeba iśc do lekarza, bo bez recepty mozna go kupic w każdej aptece. Powodzonka

Gość TYLKO KOCHANKA POMOŻE

Gość NIC NIE MA PIERNIK DO WIATRAKA

Gość kszksz
Jedni polecaja kochanke drudzy permen, mhmmmm i co wybrac? :)

Gość maleńk
heh, na pewno nie kochankę. Pewnie większość kobiet poleciłoby permen. Tak powaznie to słyszałam o tym preparacie dobre opinie.

Gość natury nie da się oszukać

Gość marvin_78
Jak chcesz konkretne tabletki, to mogę polecić Vialafil (http://dermalab.pl/94,vialafil.html). Stosowałem też wspomniany Permen i jeszcze kilka innych i moim zdaniem ten pierwszy jest najlepszy. U mnie sprawdził się super, bo efekty były już po kilku dniach. ale może to też kwestia konkretnego organizmu, itd. A jeśli chodzi o zmianę diety, to przede wszystkim bez smażenia.