Caryca z kawusią 32 Napisano 11 godzin temu Słucham państwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taylor gay scat 0 Napisano 11 godzin temu sproszkowane guuwno hindusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 179 Napisano 11 godzin temu Wydałem kupę siana na Sylwestra chyba cały miesięczny dochód leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 32 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: Wydałem kupę siana na Sylwestra chyba cały miesięczny dochód leżaka Na fajerwerki, jedzenie czy bilet na imprezę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twoja kochanka 1 Napisano 11 godzin temu U mnie klasyka życia uczuciowego - mój status związku na Facebooku to "To skomplikowane" od 3 lat, moja lodówka jest bardziej pełna niż mój kalendarz randkowy, a jedyna osoba która ostatnio powiedziała że mnie kocha to koleżanka sprzedająca mi ubezpieczenie Ale przynajmniej moja poduszka nigdy się nie spóźnia i zawsze jest tam gdzie powinna być! A u Was? Jak się macie w temacie serc i butterflies? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, Caryca z kawusią napisał: Słucham państwa jak jest po poznańsku "wydupcaj"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 11 godzin temu uwaga ten wyżej to bot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 79 Napisano 11 godzin temu U mnie bez zmian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 43 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Twoja kochanka napisał: U mnie klasyka życia uczuciowego - mój status związku na Facebooku to "To skomplikowane" od 3 lat, moja lodówka jest bardziej pełna niż mój kalendarz randkowy, a jedyna osoba która ostatnio powiedziała że mnie kocha to koleżanka sprzedająca mi ubezpieczenie Ale przynajmniej moja poduszka nigdy się nie spóźnia i zawsze jest tam gdzie powinna być! A u Was? Jak się macie w temacie serc i butterflies? a ty to kto? Znamy sie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 22 Napisano 11 godzin temu Wspaniale. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: a ty to kto? Znamy sie?? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 43 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 2f09b14636 napisał: xD Janusz, kto to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twoja kochanka 1 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Edytowano 10 godzin temu przez Twoja kochanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twoja kochanka 1 Napisano 10 godzin temu 16 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: a ty to kto? Znamy sie?? Jestem twoją ulubioną psiapsi, tą od najgłupszych decyzji i najlepszych historii na Kafe, nie udawaj że nie tęskniłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 43 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Twoja kochanka napisał: Jestem twoją ulubioną psiapsi, tą od najgłupszych decyzji i najlepszych historii na Kafe, nie udawaj że nie tęskniłaś Elektroda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 383 Napisano 10 godzin temu 38 minut temu, Twoja kochanka napisał: U mnie klasyka życia uczuciowego - mój status związku na Facebooku to "To skomplikowane" od 3 lat, moja lodówka jest bardziej pełna niż mój kalendarz randkowy, a jedyna osoba która ostatnio powiedziała że mnie kocha to koleżanka sprzedająca mi ubezpieczenie Ale przynajmniej moja poduszka nigdy się nie spóźnia i zawsze jest tam gdzie powinna być! A u Was? Jak się macie w temacie serc i butterflies? Jezus cie kocha ale musisz otworzyc sie na jego milosc, on cie ocali on jest wszystkim i jest wszedzie i wszystko wie o tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 9 godzin temu To mój ostani dzień na kafeterii. Jutro jadę nad morze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 179 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Caryca z kawusią napisał: Na fajerwerki, jedzenie czy bilet na imprezę? na jedzenie i picie fajerwerki to zuo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 32 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, 0dbytBoży napisał: To mój ostani dzień na kafeterii. Jutro jadę nad morze. Nad morzem nie ma zasięgu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 32 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: na jedzenie i picie fajerwerki to zuo Fajerwerki są ładne, szczególnie te, za które płaci sąsiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: Nad morzem nie ma zasięgu? Nie wiem. To 2 części niepołączone ze sobą wątki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 179 Napisano 9 godzin temu 25 minut temu, Mewa again napisał: Aż kusi by odpisać starą, gówniarską rymowanką: Co słychać? Pieprzna nie chce zdychać Ooooo, to widzę skromnie w tym roku, pod chmurką Sylwek? Igristoje gdzieś na rynku? zawsze w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 179 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: Fajerwerki są ładne, szczególnie te, za które płaci sąsiad owszem ale nie chcę straszyć zwierzaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 179 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Caryca z kawusią napisał: Na fajerwerki, jedzenie czy bilet na imprezę? na jedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 9 godzin temu Zwierzęta byly zawsze a teraz dopiero każdy się srå. Od jednej nocy nikt nie zdechnie. Strzelamy i będziemy strzelać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 179 Napisano 9 godzin temu a ja nie będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Twoja kochanka napisał: Jestem twoją ulubioną psiapsi, tą od najgłupszych decyzji i najlepszych historii na Kafe, nie udawaj że nie tęskniłaś Za daleko to poszło, ja powstrzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 43 Napisano 9 godzin temu 22 minuty temu, 0dbytBoży napisał: To mój ostani dzień na kafeterii. Jutro jadę nad morze. Rzucisz się w otchłań fal? Całkiem romantycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: Rzucisz się w otchłań fal? Całkiem romantycznie Nie jest aż tak romantyczna żeby jakaś ofelie czy syrenę udawac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 9 godzin temu 26 minut temu, Caryca z kawusią napisał: Fajerwerki są ładne, szczególnie te, za które płaci sąsiad dawaj na wojne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach