Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on__21

Do pań czy chciałybyście odchudzić waszego faceta

Polecane posty

Gość on__21

Gdyby miał nadwagę, np. wałeczki na brzuchu? Czy chciałybyście, aby chodził na siłownię, itd....?

Gość baAAAAARdzo fajny
jesli przeszkadza Ci ta jego nadwaga to probuj

Gość jasne że tak grubi żyją krócej
od mężczyzn o prawidłowej budowie ciała, są powolni, schorowani, nie pociągający i ogólnie obleśni. a ty nie karm go jak świni to nie będziesz musiała odchudzać :classic_cool:

Gość baAAAAARdzo fajny
no ale zalezy co masz na mysli piszac GRUBY

Gość on__21
92 kilo przy wzroście 181.

Gość baAAAAARdzo fajny
i to jest Twoim zdaniem nadwaga??

Gość on__21
A nie jest? Na brzuchu mam duże wałki i wstyd trochę pójść na basen!!!

Gość baAAAAARdzo fajny
kwestia gustu...moj mezczyzna wazy wiecej i jest nizszy a w ogole mi to nie przeszkadza

Gość ItsOnlyMexx
jesli te wa;eczki Ci nie przeszkadzaja to nic z tym nie rob ale jesli tak to szoruj na silownie.Osobiscie wole facetow z cialkiem ,nie typu barylka tranu hehe ale jednak troszku cialka zeby sie przytulic musi miec,szkieletory mnie nie kreca

Gość on__21
Musisz być super. Mnie dziewczyna powiedziała, że że to sadło jest blee i . Ona ma bardzo fajną figurę, bo chodzi na aerobik i coś tam jeszcze.

Gość ItsOnlyMexx
heheh super to nie ale przyznam fajniusia jestem :) Wiesz...jesli dziewuszka chodzi na aerobik i jest wysportowana to i od faceta moze tego wymaga ale jak mowie to jest kwestia gustu

Gość on__21
A czy myślisz, że dziewczyny uzależniają pogląd na te sprawę od własnej figury/wysportowania?

Gość ItsOnlyMexx
nie wydaje mi sie aczkolwiek kiedys czytalam ze ludzie dobieraja sie pod wzgledem upodoban kulinarnych np grubasek czesto wiaze sie z osoba o podobych ksztaltach gdyz ma podobne upodobania ,ale jak juz pisalam mysle ze to jednak rzecz gustu. kiedys mialam lekka nadwage i lubilam postawniejszych facetow twraz jstem szczupla ale nadal takich lubie hehe Wiesz wole sie orzytulac do faceta nie przejmujac sie ze go polamie :P

Gość on__21
A myślisz, że warto się poświęcić dla dziewczyny? Ona namawia mnie nawet na wspólne ćwiczenia w domu z jakiejś strasznej kasety. Aż się boję co z tego wyniknie!

Gość ItsOnlyMexx
tak jak juz pisalam jesli Ci przeszkadzaja te waleczki to mozesz pocwiczyc ale jesli nie to wiesz....mysle ze nie kocha sie za cos a mimo wszytsko :) wiec jaki wniosek z tego?nie,nie warto sie poswiecac ,dziewczyna chyba widzi w Tobie tylko obiekt seksualny a nie ukochana osobe ktora nie musi byc doiskonala

Gość on__21
Dzięki, muszę to przemyśleć. Może to z jej strony taka zabawa. Mówi, że przy tych ćwiczeniach na pewno wymięknę.