Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamelia37

Dwa oblicza

Polecane posty

Gość Kamelia37

Hejo Nie mogę pojąć dlaczego mój mąż na codzień nazywa mnie głupią babą , tępą ............... a do swojej ex koleżanki mówi że jego żona ma gołębie serce . Niech jej napisze jaką ma głupią babę jak przez całe życie nic nie robi tylko mu przeszkadza. Nic z tego nie rozumiem

Gość nie rozumiesz bo głupiaś
:-P

Gość Kamelia37
Dzięki za szczerość :))))

mój mąż robił mniej wiecej to samo : prywatnie było "bo Ty źle myślisz", "bo Kazik wie lepiej" (chociaż nie wiedział) itd. a publicznie strasznie był dumny z tego, jaką ma piękną, mądrą żonę.... Był ...:D:D:D To taka odwrotność tych, którzy publicznie zgrywają wielkich gierojów, co to im żona nie podskoczy, a prywatnie siedzą cichutko pod pantoflem :D

ja myślę, że w domu mówi tak do Ciebie ponieważ czuje potrzebę dowartościowania siebie samego. pokazania Tobie, kto rządzi i kto jet Panem. a poza domem wie, że takie zachowanie spotkałoby się ze złym odzewem więc chwali Ciebie a tym samym siebie. niech ludzie myślą, jakiego kochanego masz męża, że tak pięknie o Tobie mówi. ale nie tylko Twój mąż tak robi. może powinnaś go dowartościować w inny sposób, tzn. chwalić go. posmyrać jego ego (tak w przenośni). przypuszczam, że to mogłoby pomóc;)