Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doroteczkaa

ZDRADZIL PO 2 LATACH ... WSPOLNY DOM .. PLANY NA PSZYSZLOSC... PROSIL O REKE....

Polecane posty

Skoro jeszcze nie jestescie małżenstwem i nie macie dziecka to jestes w komfortowej sytuacji dziewczyno.Pomyśl tylko jak dasz mu szanse....weżniecie ślub,pojawi sie dzieco a on znowu cie zdradzi co bedzie?????Myślałas nad tym???

witam ponownie juz wiem jedno bede twarda jestem twarda przyszedl czas na zemste z mojej strony

No i brawooo Doroteczkaaa Podoba mi sie takie podejscie.Zobaczysz jeszcze zaswieci dla ciebie słońce i bedziesz szczesliwa,jestes jeszcze młoda,wszystko przed toba kochana 🌻

Gość bianna2
Weszlam na ten topik przypadkowo, trochę poczytałam. Posłuchaj 50-letniej kobiety. Zostaw łajdaka i wszystko, co z nim się wiąże jak najszybciej. Bolesne, ale do wykonania, w imię lepszej przyszłości, w imię miłości prawdziwej, którą na pewno jeszcze spotkasz, w imię szacunku do samej siebie. Czas zrobi swoje, zabliźni, wyciszy emocje. Za jakiś czas spojrzysz na to inaczej, chłodniej, z dystansu. Daj szansę sobie. To nie była miłość z jego strony! przykre, ale prawdziwe. Musisz nabrać siły i zmierzyć się z rozstaniem, a później będzie tylko lepiej. Posłuchaj starszej doświadczonej kobiety, która radzi Ci jak matka.

facet cię zdradził a ty się zastanawiasz co robić?! ja bym go od razu wykopała za drzwi!! i nigdy więcej nie chciała go widzieć!!

Gość gosiaczekrrrrrr
to sa wlansie debilni faceci tylko do kastracji z nimi

Gość gosiaczekrrrrrr
Mam 120 kg żywej wagi i żaden facet nawet najbrzydszy mnie nie chce więc jeślu by ich wszystkich wykastrowali to i tak nic by w moim nędznym życiu się nie zmieniło :O

mozesz z nim nadal byc,ale powiedz mu ,ze jesli jeszcze jeden jakis ,,wybryk''nawet nie chodzi o sama zdrade,ale jakies wskazowki ,ze klika z kims to ,ze od niego odejdziesz. niech teraz on sie stara,,podwojnie'' moze zeczywiscie tamto zajscie to byl tylko,,seks''-moze zeczywiscie zrozumial ,ze to nie bylo to,ze przez glupia zabawe mogl ciebie stracic;-) a tamtej dziewczynie NIE WIERZ !-ona teraz z zawisci powie wszystko.a sama powiedzialas ze on przestal z nia klikac juz wczesniej niz ty sie dowiedzialas;-) zycze powodzenia. czasami warto wybaczyc-ale nie zapominac;-)

Gość i jak to sie skonczylo
niech zgadne: zostaliscie razem, bo kto wie - moze on sie zmieni, prawda? szkoda, ze to, ze jestes gruba powoduje, ze nie dajesz sobie prawa do szczescia i bycia kochana.

Gość i ja i ja i ja też tak mam
Woesz, nawet nie zdajesz sobie sprawy dziewczyno jak Cie rozumie. Przez 5 lat byłem przykładnym kochankiem, chłopakiem, partnerem i przyjacielem, teraz dowiedziałem sie ze od dwóch lat (!!!) jest ten trzeci. I co? Zemsta. To działa, lepiej sie poczuje - mam nadzieję...

Gość co po mszczeniu sie
po co sie msisz? w ten sposob tylko dluzej rozdrapujesz w sobie zal i podsycasz nienawisc. moze latwiej byloby sie powstrzymac od glupich gierek i po prostu czekac az minie? zdradzona(y) czuje sie okropnie, ale wet-za-wet chyba nie zadziala... im szybciej da sie sobie spokoj z oszustem (-tka) tym latwiej bedzie zamknac ten nieudany rozdzial jak sytuacja, dorota?

Gość a moze to tak
ze przestalas mu sie podobac jak schudlas i dlatego wzial sobie taka 50kg ciezsza od ciebie, co? naprawde tak pomyslalas? cos ty. przeciez lepiej, ze zrobil to z jakas oblesna tlusta niz jakby naprawde mial laseczke. wybacz mu i korzystaj z faktu, ze facet nie ma gustu!

jak sytuacja ? ja nie potrafie mu wybaczyc .. nie potrafie zapomniec ... na kazdym kroku to wypominam .. codzienjie o tym mu przypominam ... to mnie bardzo boli .. codziennie budze sie z mysla ze on to teraz gdzies robi

czesto mam ogromna ochote na to by zostawic go .... samego jak palec .. wiem ze on mnie skrzywdzil ... i moze kiedys jeszcze to zrobic .... ale ........ ja jak narazie nie wyobrazam sobie zycia bez niego .... moze z czasem wybacze... a jesli nie ... to sie rozstaniemy

Gość twoje zycie twoj wybor
ale kiedys jeszcze gorzko przez to zaplaczesz :( szkoda mi Ciebie bardzo

Gość nie martw sie
na pewno jeszcze przejrzysz na oczy. :classic_cool:

Gość Makbetka
O kurcze dziewczyno! Nie stać Cie na lepszego faceta?Kopnij goi w dupe czym peredzej, zanim bedzie za po0zno! Mówie to z doświadczenia, kiedys jak emocje opadną napewno bedziesz załowała jeżeli tego nie zrobisz.Zaslugujesz na prawdziwego faceta, ktory bedzie goidzien Ciebie! Bol minie po jakims czasie a ty ulozysz sobie zycie na nowo!

Gość dajcie sobie na luz
ona go nigdy nie zostawi :(