Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealna chcaca

CZy faceci tez moga sie zakochac od pierwszego wejrzenia?

Polecane posty

Gość idealna chcaca

Gość idealna chcaca
serio? ja myslalam ze nie...hehe a po czym to poznac?

Gość Yellowww
No co ty

Gość kwasss
Ja myślę, że mozna. Mnie się często śni ON. Zawsze Go rozpoznaję, nawet kiedy jest kobietą. Niestety w realu jakoś jeszcze nie spotkałam i szczerze mówiąc powoli tracę nadzieję .

A ja czytałam kiedys artykuł o miłosci od pierwszego wejrzenia.Taka miłosc nie istnieje,bo to niby chemia jest.Wybieramy tych którym sie podobamy,a wiec jesli wyczuwamy zainteresowanie kogos--chop siup i miłość jest :O

Gość tak nie
zakochuja sie ale tylko w takich co od razu rozkaldaja noge, niestety hehe

Gość tak nie
zakochuja sie ale tylko w takich co szybko rozkladaja nogi,niestety:(

Gość może ja się zakochałem
od pierwszego wejrzenia w voalce.......

troche jest racji w tym co piszesz wampirzyco. Miłość od pierwszego wejrzenia to tak naprawdę zauroczenie. To niestety powoduje, że idealizujemy podmiot naszych westchnień. Niestety - wszyscy mamy jakieś wady - i po jakimś czasie okazuje się, że nasz ideał, ideałem nie jest. I wszystko zaczyna się rozlatywać. Prawdziwa miłość dojrzewa z czasem i polega na wspólnym wyplewianiu wad, tudzież akceptowaniu tych, których się wyplewić nie da, a można \"przymknąć oko\" :)

miłość od pierwszego wejrzenia mozna porównac do miłosci internetowej,uczucie sie zaczyna kiedy obydwie strony nagle zaczynają pisac o uczuciach-- love konczy sie albo na 1 spotk,lub gdy któras strona nie chce sie spotkać :O To chemia tylko moi drodzy niestety.

Gość ale jakas tam
ale ta chemia tez moze przerodzic sie w milosc:-P

Gość milostka.........22
moze moze czasami widzimy jakas osobe iwiemy ze to ta jedyna/ten jedyny a czasami trzeba dluzszego czasu aby zdac sobie sprawe czy sie kocha obydwie wersje sa prawdopodobne

Gość wampirzyca nie zna sie
:P:P:P

wampirzyce to raczej na krwi się znają, bardzo ciekawe, jakby ci smakowała AB Rh+

Gość dsfsf
"wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr znam sie na uczuciach jak nikt inny " :o ty sie tylko znasz na rozkladaniu nog

ej_----> dsfsf nie podskakuj bo sie zdenerwuje. Krew AB rh+??? zależy od własciciela jak wygląda :P

Gość łowca wampirzyc
moga. zauroczenie uroda na poczatek. pozniej starcie charakterow, poglady, zalety, wady(jesli da sie je zaakceptowac) przeszlosc seksualna(dla niektorych) pozniej wspolne plany i wtedy mozna mowic o milosci a nie tylko chemii.

Gość łowca wampirzyc
chemie to ja mialem w szkole czyli to nie to.. nie ma grzecznych dziewczynek.. sa tylko te ktore sa tlumione, przez zasady, partnera obyczajowosc, srodowisko.. i te ktore maja tego dosc i tyle odwagi by mowic o tym otwarcie i otwarcie to pokazywac

Gość mik
ja facet :) (nie mylic z ja cezar ) , moge sie przyznac tu ze faceci potrafią sie zakochac od pierwszego wejrzenia, ale niestety to wywołuje u dziewczyn (doświadczyłem tego na własnej skórze) ..wizerunek faceta mało męskiego ...?

Gość Zacznijmy od tego
że nie istnieje miłośc od pierwszego wejrzenia lecz co najwyżej zauroczenie! ;)

Gość mik
oczywiście można się zakochac od pierwszego wejrzenia , i jednoczesnie zachowac zimną krew (mi sie niestety nie udało) :)

Gość mik
miłosc od pierwszego wejrzenia czy tez zauroczenie - owszem mozemy to rozbierac na czynniki pierwsze ale pioszmy za siebie . ja pisze o miłosci ty o zauroczeniu :)

Chłopcy-->Wy czesto mylicie zauroczenie z miłością.Jak Was kobieta oleje to mówicie ze to zauroczenie,jak Wam sie chce seksu to miłosc :P