Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealna chcaca

CZy faceci tez moga sie zakochac od pierwszego wejrzenia?

Polecane posty

Gość Ju...
Najlepiej się w ogóle nie zakochiwać:P

Gość Maiaaa
Fakt, mozna sie zauroczyć ale nie zakochac!

Gość mik
:) wampirzyco, na czym więc twoim zdaniem powinna polegać miłość u faceta do kobiety ? oczywiście mam na mysli pierwsze spotkania kiedy osoby sie jeszcze nie znają?

1 spotkanie to obserwacja warunków u kobiety:P oczywiscie rozmowa,poczucie humoru ,a potem chemia(pocałunki,pieszczoty)po 2 msc seks(za wczesnie łatwa )No sorki ale nie wierze w miłosc u faceta.

a ja myslę, że to wszystko powinno byc wypośrodkowane. To znaczy, wiadomo, że ludzie się soba na początku moga mocno zauroczyć, zafascynować i to jest fajne. Bo bez tego przeciez nie pójdziemy dalej:)nie będziemy się dalej poznawac itd. Więc te pierwsze emocje są niezbędne. Ale to nie jest miłośc:). Dlatego gdy ktoś wyznaje gorącą miłośc po drugim spotkaniu, czyli tę od pierwszego wejrzenia, to niekoniecznie zostanie odebrany jak piszesz-niemęsko. raczej niewiarygodnie, bo przeciez miłość łączy się z poznaniem:). Więc raczej chodzi o wielką fascynację, może tak:) pozdrawiam i duzo miłości i zauroczeń też:D😍

Gość mik
wapirzyco, opisalas nie uczucie :) lecz sposób postepowania, ale domniemuje ze tak postrzegasz milosć? dla mnie milosc od pierwszego spojrzenia to wewnętrzne uczucie , to jest to popularne cos co dostrzegamy w drugiej osobie -i napewno nie myślę wówczas o seksie :) , póxnie ..owszem :)

Gość Ju...
Miłość od pierwszego wejrzenia istnieje - co często pokazuje dalszy rozwój relacji.:ol A faceci są moim zdaniem zbyt kochliwi.:P Panowie, nie wypada.:P

Gość mik
ju dotknęłas sedna, nie chciałem o tym pisac , cieszę sie ze napisała o tym, kobieta :), wy tak naprawde nie lubicie zbyt kochliwych facetów....:) zwlaszcza na pierwszych spotkaniach ?

Gość
Zauroczyć się, zauroczyć jak już. Od pierwszego wejrzenia to tylko nienawiść istnieje.

Gość Ju...
Wy? Nie mogę pisać, jak jest u innych kobiet, bo nie wiem, ale ja mam tak, że mnie nie przeszkadza, że się mężczyzna we mnie zakochał - tylko właśnie niebardzo powinien to okazywać. W sensie - podawać się na tacy. Kobiety tez maja potrzebę zdobywania. Oczywiście chodzi o to, żeby nie popadać w skrajności - po zainteresowanie też trzeba okazać, ale właśnie umiejętnie.:) Nie wpatrywać sie maślanymi oczkami jak ciele w malowane wrota i słodzić, ale traktować jak zwyczajną kobietę - z szacunkiem, ale i z jajem. Zresztą wiadomo, o co chodzi.:P Ale każdy lubi co innego.:)

Gość Ju...
He he, nienawiść - chyba u kobiet tylko.:P Jak żona zobaczy kochankę i odwrotnie.:) A nawet zobaczyc nie musi - i tak nie nawidzi.:)

Gość cheers
nie mozna zakochac sie w osobie,ktorej sie w ogole nie zna,to tylko zauroczenie,ktore po krotszym lub dluzszym czasie moze(ale nie musi) przerodzic sie w milosc

Gość tooolka
jasne że tak, swojego narzeczonego poznałam na ezeo.pl przyznał mi się po jakimś czasie, że jak tylko doszło do pierwszego spotkania to nie mógł oderwać oczu ode mnie, nikt o tej pory go tak nie oczarował :)