Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika20.

Pieknieje na wiosne

Polecane posty

Gość weronika20.

Postanowiłam, wprowadzic kilka zmian w swoim życiu.Poniewaz studiuje dziennie, wiec calymi dniami przesiaduje na uczelni i nie zawsze mam czas bo o siebie lepiej zadbac. A teraz idzie wiona i chcialabym ladnie wygladac, troche wypiekniec. W zimie przeszlam dosc wiele z moja cera, bardzo sie wycierpialam, pozostalo wiele przebarwien blizn i bliznowcow, ktore telaz lecze laserami,ale mam miesieczna przerwe i przez ten czas musze sie zmobilizowac i konsekwentnie wcierac kremy i antybiotyki od lekarki. Musze bardziej zadbac o wlosy, mnij suszyc je suszarka i bardziej nawilzac, chyba zaczne do kazdego mycia dodawac kilka kropel rycyny slyszalam, ze od niej szybciej wlosy rosna spróbuje. I troche bardziej zadbac o zeby kupie im teraz paste clinomyl i troche je wybiele, bo wzimie czesto pilam herbate i teraz widze przebarwienia bede sobie tu pisala od czasu do czasu o moich malych zmianach.

Gość weronika20.
NIo i mamy marzec:) Swoje piekniecie na wiosne rozpoczelam, od zamowienia kilku kosmetykow, jestem konsultantka avon, wiec zawsze mam jakies znizki. W piatek wybiore sie na jakies zakupy, ma zi mi sie jakis krotki zielony plaszczyk na wiosne i czarne oraz srenme balerinki, zeby pasowaly do torebki. Jesli chodzi o urodowe dbanie o siebie to zaczelam od zabkow, po zimie i duzej ilosci herbat mam przebarwienia, wiec zakupilam w aptece Lacalut white, troszke droga ta pasta 17 zł zobaczymy efekty. Za 20 dni rozpoczynam laser znow na te moje przebarwienia i blizny na twarzy, nio , ale przez ten czas stosuje kremy od pani deramtolog. Ah nio i poszukuje podkladu soraya male-up sceniczny, ja sie wstydze pokazywac czolo bo tam wiadac najwiecej blizn nio i policzki dlatego niestety skaana jestem narazie na makijaz. Ciezko jest sie przelamac i wyjsc bez nawe jak jade na laser to zakladam kaptur eh... Nio , ale kochany chlopak pomaga, wciaz powtarzajac , ze jestem sliczna

Gość oo wlasnie tak
o to ja sie dolacze :) chetenie pogawedze. ja sie wzilam za odchudzania ale to juz na poczatku grudnia - shcudlam 9 kg:) waze 47 ale chcialabym jeszcze z kg zrzucic i utrzymac wage . chcialabym tez wybielic zeby.. tazke pisz jak efekty nastepnie rowniez włosy..na swieta ide na balejaz, a jak narazie to je odzywiam. maseczki jebwab ale nie widze roznicy-robie maseczki od miesiaca ale bede nadal je robila moze cos dadza.. paznokcie to mam mocne i dlugie wiec to moge sobie darowac noi cera... na wiosne ide na zamykanie naczynek na nosie, a pptem musze kupic 2 kremy dosc drogie ale warto wiec wydam z wyplaty :P no jestem nie zmiernie zadowolna ze wreszcie shcudlam :D zawsze sie do tego zabieralam i weicej gadalam niz robilam :) tym razem nie :P Pisz jak u Ciebie :)

Gość BIG CHANGE
do ooo wlasnie tak? a jakim sposobem schudłas???

Gość weronika20.
Ja do 165 waze 50kg czuje sie swietnie w swojej wadze.Nigdy sie nie odchudzalam, poprostu taka nagroda od mamy, Bo ona rowniez jest szczupla:) Ja na paznokcie tez nie nazekam mam bardzo dlugie i mocne, ale to zasluga tego , ze o nie dbam i jem duzo wazyw i owoców Napewno napisze jakie sa efekty po pascie dopiero stosuje ja 2 dzien

Gość oo wlasnie tak
--> BIG CHANGE wiec ja nie bylam zadnej diecie opracowanej przez specjalistow ani tych z neta. sama opracowalam diete na podstawie tabel klaorycznosci. TO Dzieki czemu osiegne;lam cel to trzymanie sie przy limicie 1000 kcal. jadlam owoce warzywa czasem nawet jakies ciasteczko, gotowane mieso,pilam duzo wody. wszystko w limiecie 1000 kcal. zazwyczaj nawet wychodzilo mi 850kcal-950 kcal. i chudlam srednio kg na miesiac. nawet raz 1,5 w tydz a raz 0,5. czasem waga stawala ale nie trzeba sie poddawac . i wazyc np po tydzien. a i czasem byl grany basen. -> pol godziny plywania ale takiego bez obijania :P

Gość weronika20.
Musze poewiedziec, ze spasty lacalut jestem bardzo zadowolona , duzo przebarwien po kawie i herbacie zeszlo, a to dopiero tydzien stosowania. Jak sie sprawdzic do konca tubki to chyba kupie jeszcze jedna. Zaczelam bardziej dbac o wlosy i juz ich nie susze suszarka, pozwalam im samym wyschnac.Robie sobie tez maseczki. Moge polecicic taka blotna do wlosów z avonu, wlosy sa poniej bardzo miekkie. Ograniczylam tez slodycze i teraz jem wiecej warzyw i owoców, robie czesciej salatki i stram sie pic soki np z dr.vit mi bardzo smakuje. Pozostalo mi juz tylko 12 dni do zabiegu laserami, wiec wciaz uzywam kosmetykow poleconych od dermatologa i jak narazie jestem zadowolona z efektow, ktore przychodza malymi kroczkami, ale sa:) Ah i bym zapomniala odswiezam tez garderobe. Kupilam krótki czerony plaszyk z czarnym paskiem na wiosne a w poniedzialek wybieram sie bo czerone balerinki do niego :) Takze moje wiosenne zmiany wciaz trwaja:)