Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedze sama w domu

jestem gruba,mam wielki nochal i igdy nie zjade soie chlopaka

Polecane posty

Gość sama w domu
ale ja nie wytrzymam bez kawy - czy nie moglaby byc 3razy dziennie? Rozpuszcalna!

Gość obsession202
ps. nie zrażaj sie , ja nie wyobrażałam sobie kiedyś zycia bez chleba i ziemniaków itd - ale uwierz mi , po kilku dniach już przestaniesz tęsknić ;)

Gość obsession202
w SB też nie można kawy - ale ja piłam sie przyznaję ... ;P ale tylko z kawy nie mogłam zrezygnować... poza tym mój cellulit odszedł!! :)

Gość sama w domu
gratuluję^^ ja mam w sumie lekki, ale rozstepów to sie nie pozbede nigdy...ajjj:(

Gość nie nie to nie tak
no nie głodzenie nie daje efektów na długo i jeszcze jojo :o polecam to http://www.twojadieta.info/dieta/kopenhaska/ znam osoby które stosowały i efekty supei no i utrzymuje się długo dlugo... no i do klubu poruszać się to wciąga i jakie efekty :)) polecam naprawdę warto

Gość obsession202
ja też mam, jak miałam 13 lat się za szybko rozrosłam :/ Wsmarowałam w nie pół apteki wiec są bledsze, ale jak tylko dostanę lepsze warunki placowe to sobie bede odkladała na jakieś laserowe czy cóś... przy dzisiejszej medycynie chyba można to już zlikwodować :)

Gość obsession202
SB to nie głodzenie się... jesz ile chcesz tylko że nie wszystko można jeść, ja tam głodna nie chodzilam , ale przyznaję stosowałam slodzik - ale to podobno niezdrowe jest :)

Gość obsession202
że kopenhaska to nie głodzenie się ??????? ja znam osoby które ją stosowały, i rzeczywiście schudły ale potem jojo odbiło swoje , a 1 kg to żadne jojo ...

Gość sama w domu
aj to by bylo piekne - schudlam jakies 7kg, dziwnym trafem moj ogromny nos polubilam, no i znalazlam księcia z bajki. Piekne. Szkoda, ze az tak nierealne, ze sama nie wierze, ze moglam to napisac:P

Gość obsession202
zcznij - to podstawa - potem to już reakcja lańcuchowa - uwierz mi :) ja tam piękna nie jestem ale to ze bede sie zadreczać tym to nie pomoże mi w niczym,,,

Gość wiara czyni cuda
aj to by bylo piekne - schudlam jakies 7kg, dziwnym trafem moj ogromny nos polubilam, no i znalazlam księcia z bajki. Piekne. Szkoda, ze az tak nierealne, ze sama nie wierze, ze .... Jeśli w to nie uwierzysz to pewnie tak będzie....

Co sie martwisz? Ja mam niezbyt pokaznego penisa, krnabrny charakter i taki sobie wyglad, a na powodzenie nie narzekam :D. Trzeba miec osobowosc. :P

Gość rozumiem ze ty ja masz cynik

Gość Toksynka
Na pocieszenie - jestem prawie idealna z wyglądu i charakteru a też nie mam chłopaka na własne życzenie bo jestem wymagająca:) Moja ciocia też jest gruba i brzydka a ma męża bardzo przystojnego:) Każda z Nas ma prawo do szczęścia:classic_cool:

Gość topola
NIC STRACONEGO BO JEZELI JESTES POGODNA I TRYSKASZ HUMOREM TO NAPEWNO KTOS ZAUWAZY CIE DAJE SLOWO BEDZIE DOBRZE NIE SIEDZ W DOMU WYJDZ DO LUDZI TAK WLASNIE DZIS CZYNIE USMIECH NA TWARZ DOBRY NASTROJ W SERCU I PRZED SIEBIE MARSZ.................POLECAM MILEGO POGODNEGO CIEPLEGO DNIA JA TEZ GRUBASKA NISKA I Z KOMPLEKSAMI

Gość sama w domu
dziewczatka moje zaczelam od dzis,ale zdaje mi sie ze tk jkosnie udolnie... Na 1 i 2 sniadanie zjadlam bulke z warzywami bez masla, ana obiad zupe. Na kolacje tez zupe mam zamiar zjesc i tyle:P cwiczylam jakies 20minut i moze zrobie 50 brzuchaczy;p Moja przyjaciolk powiedziala, ze na tej diecie nie schudne i ze wogole po sie meczyc....

Gość wiara czyni cuda
kochanie znajdziesz facetka....kazda znajduje gdy tego nie oczekuje

Gość złość brzydka
ja jestem ZA wysoka ZA chuda mam Za wielki NOS( to jest najgorsza wada z którą nie moge sobie poradzic ;( ;( ) Za duże obleśne usta i Za małe oczy;/ jestem jakaś niedorobiona chyba;/ oczywiscie nie moglam odziedziczyc ładnego noska po mamie tylko kartofel po ojcu ;( ;( i bede brzydka przyszłości;(