Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia.....

Przestalam miesiaczkowac...

Polecane posty

Gość Sylwia.....

Siema no wiec mam 14 lat i 3 miesiace. Ok. 4 miesiace temu przestalam jesc slodyczy (oprocz tego najwyzej troche ograniczylam normalne jedzenie). Okres dostalam wczesnie bo juz w 5 klasie gdy mialam 11 lat i 4 miesiace. Jednak teraz nie wiem czy okres mi sie spoznia czy przestalam go miec, ale od 4 miesiecy nie miesiaczkuje. Gdy wreszcie odwazylam sie spytac mamy czy to zle, powiedziala mi ze narazie nie powinnam sie martwic bo poprostu za malo waze i to dlatego. Jednak ja sie nadal martwie. Prosze o odpowiedz i z gory dziekuje!!:) Dodam ze przy wzroscie 158 waze 44 kg (wazylam 48).

kochana, wirtualnie nikt Ci diagnozy nie postawi :) może szaleją Ci hormony i jest to przejściowe, bo utrata wagi 4 kg to chyba nie aż tak silny bodziec...generalnie pogadaj z mamą, niech Cię zabierze na wizytę do ginekologa, to rozwieje Twoje wątpliwości :)

Ja jak miałam pierwszy okres, to drugi dostałam dopiero po 11 miesiącach.. A potem i tak czasem miałam nieregularnie.. Raz mam co 21 dni, innym razem prawie dwa miesiące.. Kiedy dojrzewasz, hormony wariują i już. Poza tym, sądzę, że za mało ważysz.

Gość Sylwia.....
Dobra mam nadzieje ze mi nic nie jest... chociaz okres mialam juz prawie 3 lata i nagle taka dluga przerwa.. wiec nie wiem ;) Ale ok pocieszam sie ze zawsze mialam nieregularny okres chociaz zwykle to bylo 2-3 tygodnie a nie 4 miesiace ale lol dzieki;]