Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna jest bardzo

on łajdak jakich mało a ona zakochana po uszy

Polecane posty

Gość naiwna jest bardzo

Mam problem :( Moja dobra znajoma jest z facetem który powiedzmy nie jest monogamiczny. Wiem ze spotyka się z byłą i z jeszcze jedną kobietą :o Na portalu znajomi i na innych są jego ogłoszenia ze zdjęciem i logował się na tych stronach będąc z nią :o loguje się tam średnio co miesiąc. Oni są razem jakie pół roku. Powiedzieć jej o tym???

Gość szarrak345
no pewnie że powiedzieć i to koniecznie

Gość Ju...
Powiedz, ona i tak z nim będzie.:)

Gość nmnmmmvnbv
bo lubicie się kochać w łajdakach a później płacz i lament ;)

Gość Kittie
I pewnie będzie tak: ty powiesz, ona ci nie uwierzy, on zaprzeczy, ona jemu uwierzy (no bo kocha), obydwoje cię znienawidzą ale przynajmniej będziesz mieć czyste sumienie! ;)

gdybym ja była na jej miejscu, to chciałabym, żebyś mi powiedziała. Nie zmarnowałabym wtedy życia na kogoś takiego. Ale są tez takie, które tolerują zdrady i z miłości wybaczą wszystko, a później Ty będziesz wszystkiemu winna. Musisz pomyśleć, jakim typem jest Twoja koleżanka, znasz ją lepiej niż my...

Gość vfrez
Heh,to i tak nic nie zmieni. Kobiety lubuja sie w takich facetach.

Gość naiwna jest bardzo
próbowałam podstępem.. wysłałam jej linka do strony na której były dowody na to że on nie jest ok. :o a potem pisałam do niego na gg. jako inna osoba no i on się z tą x umówił ta znajoma wie o tym ale nie przyjmuje tego do wiadomości :O no i te ogłoszenia na interii są ze zdjęciem :O Ja nie mogę jej tego powiedzieć bezpośrednio bo ona ma takie klapki na oczach ze szok :o

Gość chciałabym znac prawde

Gość musisz zdać sobie sprawę
może mnie zjecie za to co napiszę ale ja zawsze sprawdzam faceta.. 2 razy się zawiodłam i teraz trudno jest zaufać :o a jak widać po temacie facet potrafi łgać wzorowo :O

Gość może ona to lubi
daj spokoj skoro nie dociera do niej to niech sobie żyje aż się obudzi z ręką w nocniku :O