Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina1312345355

samoocena

Polecane posty

Gość karolina1312345355

jestem ciekawe co myslicie o mojej samoocenie. mam 17 lat. Hmm nie jestem ideałem. Mam spory brzuszek i wielkie uda,ale w przeciwienstwie do praktycznie wszystkich moich rowiesniczek nie mam kompleksow. Lubie siebie taka. Co z tego że mam troche tluszczyku? Skoro mi on nie przeszkzadza ?! ciagle slysze nawet od tych naprawe szczupłych albo "chdych" że są za grube.. i troche mnie to irytuje. Kiedyś też taka byłam..ciagle chcialam byś szczuplejsza ładniejsza... zmienilo sie to.. uwazam ze jestem ładna.. czy to żle? przeciez nikt nie ejst idealny. a nawet jesli? to chyba wazne zebym ja sie dobrze czuła we własnym ciele prawda? Nawet jeśli uwazaie ze nie powinnam tak o sobie myslec i wziasc sie za siebie to hmmm zycze wam żebyscie tez tak o sobie myslały;)

Gość Ej ale nie wierze
Gratuluje dobrego myślenia :D Tez bym tak chciała... :(

Gość karolina1312345355
szkoda ze nie wierzysz bo to prawda;)

Gość karolina1312345355
a co inni uwazaja? to zle ze tak mysle?

Gość mangoox
Masz swietne podejscie do samej siebie, niestety w dzisiejszych czasach nie wypada byc zadowolona z samej siebie. Wypada natomiast ciagle sie odchudzac, nawet jak nie ma z czego i ciagle narzekac na swoj wyglad. Fajnie, ze chociaz jedna nastolatka jest normalna;)

Gość jestem ciekawa ile wazysz i ja
ki masz wzrost

Gość karolina1312345355
172 i wazę teraz juz 70kg;] wiem że moje bmi niby jest ok ale uwiezcie mi brzuch i uda mam wielkie i wiele moich kolezanek wpadłoby w depresje.

Gość karolina1312345355
chce jeszcze dodać że chyba lepsza jest dziewczyna z tluszczykiem ale z piekną skórą, ładną fryzurą... Ostatnio byłam na szkoleniu z firmy Loreal poniewaz zajmuję się reklama tych produktów. i to dało mi dużo do myślenia. Dziewczyny. Koniec z solarium! Koniec z tipsami! prostownicami... !! badzmy naturalne piekne, gładka skóra,zdrowe paznokcie włosy to jest recepta do sukcesu a nie bycie patykami!

Gość nasciemamlat
70 kg?! przestałam rozumieć w tym momencie.

Gość karolina1312345355
no tak 70