Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

allure24

pytanie do wysokich kobietek

Polecane posty

mam takie pytanie czy pomimo wyzszego wzrostu zakladacie buty na wysokim obcasie??

Gość gsakhgdafn jkxc
ja bym na waszym miejscu nie wytrzymała bez szpilek, bo chociaż nie jestem zbyt wysoka (165cm), to mam dość grube łydki, a szpileczki kochane wyszczuplają, no nie:) więc - wkładać je i nie gadać:)

Gość lasencja 192cm
tak, gdyż uwielbiam to odurzenie i lekkiego świrka w głowie kiedy przywalam czaszką o futrynę

Gość ja mam 170
moze bardzo wysoka nie jestem, ale nie nosze szpilek bo uwazam ze juz za wysoka jestem chociaz tak nie jest naprawde mam kompleks wzrostu mimo ze mam 170

ja mam 173 i tez mam kompleks na tym punkcie aczkolwiek widze na miescie a nawet i w pracy duzo wyzsze od siebie

Gość ja mam 170
ja mam kolezanke która ma 177 i nosi ibcasy bardzo wysokie wyglada jak modelka .szczupła i wyyysoka , niby ładnie ale jabym takich butów nie ubrała

Gość ja mam 178
i zawsze po domu laze a jak co co czego przychodzi to nie wychodze w szpilkach poza dom bo zwyczajnie mysle co ludzie pomysla i ze zwyczjnie beda sie gapic jak na zyrafe ktora pomimo ze jest wysoka to jeszcze sie podwyzsza.no coz nie jest lekko bo dlugie nogi i szpilki wygladaja bardzo sexy.

Gość ja mam 170
no ja wiem ze to wygląda super sexy, ale zle sie czuje tak :) czasami sobie mysle ze kobiety które nosza szpilki wysokie a same nie sa niskie ...to sa odwazne i zazdroszcze im tego :)

szkoda dziewczęta. lubię wysokie kobiety ,a gdy mają szpilki...cóż takie nogi są niesamowite. a jeśli ktoś komentuje to najczęściej z zazdrości. \"wznieście\" sie ponad to. pozdrawiam

Zimą nie, bo bym się zabiła w obcasach :P mam 176cm i chodze ! :)

Gość ja mam 178
jonatan tak zgadzam sie ale jak bys sie czul gdybys szedl w towarzystwie osob conajmniej o glowe nizszych od siebie a ty jeszcze na szpilkach?dziko jakos

Gość 176cm
A ja uwielbiam obcasy!!! i nie mam kompleksów z powodu swojego wzrostu, czy "górowania" nad innymi jak je założę :) Pozdrawiam wszystkie wysokie, którym nie przeszkadza zdziwiony wzrok innych jak ONE idą ulica przyodziane w szpilki :):)

z racji płci nie nosze szpilek. ale odpowiem jak się czuje gdy w gronie znajomych jestem najwyższy - dumnie.

Gość ja mam 178
oby kazdy tak jak ty jonatanie myslam swiat bylby lepszy dla nas wysokich kbitek pozdrawiam

Gość 176cm
jonatannie mam to samo :):) ale dojrzałam do swojego wzrostu, wiec widzę ze to przychodzi z wiekiem :P

Nie lubię chodzic w butach na wysokich obcasach. Ale nie dlatego, że jestem wysoka tylko dlatego, że po prostu są dla mnie niewygodne :o

Gość Ju...
Ja wysoka nie jestem (175) i chętnie nosiłabym wysokie buty, ale nie potrafię w nich chodzić.:o

Gość jarus pewnie zabawia się
175 i wysokie obcasy :) Wysokie kobitki, jesteśmy śliczne, wiecie? :)

Gość 175 i obcasy to porażka
ja nienawidze jak jestem wyższa od facetów bleeee:O

Gość marzecc
Mam 174 cm i na obcasie chodzę tylko na jakies uroczystości lub na jakąś imprezę gdzie stroj tego wymaga. U mnie problem wynika tez z tego, w moim towarzystwie są raczej niskie kobietki, wiec śmiesznie się czuje przy nich. Czułenka raczej góra 3-4 cm w wyższych czulabym się jak zyrafa. Wiem ze to fobia bo są kobiety, które chodzą w wyzszych a wyglądają bardzo zmysłowo...ale ja się nie czuję. Na wiosnę kupiłam sobie śliczne bucki z małą koturną. Nie są płaskie a i nie bardzo wysokie a tym samym wyglądam w nich kobieco ;)

Gość Swinka Beeeejb
178 i chodze:d

Gość królowa bigosu
czy wy mieszkacie w jakiejs krainie krasnoludków ? ja mam 175 cm wzrostu i jakos wcale nie czuję sie nie wiadomo jaka wielka młode pokolenie teraz takie wyrosło, przecietne 16-latka ma 175, faceci po 190, gdzie ja tam wielka przy nich ?