Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek W. W.

nie rozumiem tych kobiet

Polecane posty

Gość Marek W. W.

Mam 41 lat, jestem w trakcie trzeciego rozwodu. Ze wszystkich małżeństw mam razem 5 dzieci, plus 3 z dwóch związków pozamałżeńskich. Spotkałem ostatnio kilka kobiet, którym powiedzialem to od razu (nie lubię ukrywać) - o dzieciach, o 2 rozwodach, o trzecim w trakcie (wciąż jestem żonaty formalnie, niestety muszę mieszkac z byłą), o alimentach, obecnych problemach finansowych itd. i każda powiedziała "nie" !! Jestem naprawdę fajnym facetem, który po prostu nie znalazł swojej miłości dotychczas i błądziłem. Jestem oczytany, inteligentny, lubię sex i chyba jestem całkiem atrakcyjny. Nie rozumiem wiec czemu kierują się jakimiś głupimi konwenansami. Ja wiem że kazda by chciala ślub wziąć w bialej sukni i tego im nie zapewnię, ale przeciez jestem czlowiekiem, daję serce na dłoni, jestem szczery. Dlaczego jestescie kobiety takie zakłamane? Nie patrzycie zupelnie wgłąb czlowieka tylko przez jakies pryzmaty.

Gość hehhhhhhhhhhhh
trzy małożenstwa i nieudane moze boja się ze one beda kolejną..wybacz ale razmoze nie wyiść....ale z toba chyba coś nie halo skoro majac 41 lat juz masz trzeci rozwód ja bym nie ryzykowala

masz ósemkę dzieci na karku na które musisz płacić alimenty. Wybacz ale żadna rozsądna kobieta nie wpakuje się w taki syf, poza tym 3 małżeństwa, związki pozamałżeńskie? halloooo?

Gość oferma
niezły bzykacz trzeba przyznać. normalnie trzmiel gajowy :D

Gość
Wiesz co, jak baby Ci sie zachciewa to uciekaj do ameryki łacińskiej czy gdzie, bo z takimi zobowiazaniami to w Europie zostaje ci tylko rozwijanie bicepsa :P

Co prawda, nie jestem zainteresowana Tobą jako kandydatem [mimo Twoich rozlicznych możliwości} ;) odpowiem jednak, że ja nie rozumiem Twoich roszczeń. Zastanów się masz siódemkę dzieci [kurde to strasznie dużo jak na Twój wiek], kto na nie zapracuje, alimenty musisz przecież płacić na te niewinne niebożątka ;) Uważam, że to prowokacja :D mimo to, ciesz się, że Ci odpisałam :D

Gość no to popatrzmy wgłąb
widzimy brak umiejętności dbania o związek ( 5 rozwalonych) brak instynktu ojcowskiego ( 7 dzieci chowa się bez ojca) kompletny brak odpowiedzialności za kogoś brak myślenia perspektywicznego i przewidywania konsekwencji... coś pominęłam?

To PROWOKACJA ! Nie odpisujcie, autor zaniemówił :P Ale te zdania, są boooskie : "Mam 41 lat, jestem w trakcie trzeciego rozwodu. Ze wszystkich małżeństw mam razem 5 dzieci, plus 3 z dwóch związków pozamałżeńskich." Buhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa LOL palancikowi tego forum ! :D

Gość Marek W. W.
Nie zaniemówiłem, tylko nie siedzę non stop przy monitorze. Dlaczego do Ameryki Łac.? Chcę Polkę. Rozumiem że moja sytuacja może nie jest najszczęsliwsza i wymarzona dla kobiety, ale przecież istnieją o wiele gorsi mężczyzni.

Gość równajmy w górę
nie w dół. :O

Gość werwer
a ty chcialbys 3-krotna rozwodke, ktora dodatkowo ma 3 dzieci z obcymi?

Gość Marek W. W.
To jest coś innego, bo wtedy te dzieci mieszkałyby z nią. Moje dzieci mieszkają z ich matkami, widuję je i płacę na nie, ale mogę w kazdej chwili wyprowadzić się nawet na drugi koniec Polski i zacząć życie z kobietą, sami. Więc wolę wolne lub takie które mają powiedzmy 1 dziecko.

Gość jagooo
no, my tez wolimy wolnych lub takich co maja 1 dziecko...rozumiesz??

Gość i Ty sie jeszcze pytasz ...
- nie potrafisz byc w zwiazku z kobieta (kilka rozwalonych zwiazkow) - 7!!!! dzieciakow!!! a Ty z beztroska piszesz ze jestes w stanie przeprowadzic sie na drugi koniec polski... to co mozna o tobie myslec, ze zmajstrujesz mi dzieciaka a potem bedziesz go mial w dupie bo uwazasz ze matka mu wystarczy zalosny jestes... a jakie wymagania co do kobiet - bezdzietna :D spojrz na siebie...

Gość kwasss
Ja myślę, że komuś się nudzi po prostu i sobie wymyśla.

Gość Toksynka
Nie wierzę, że jesteś inteligentny!!! Jeśli by było odwrotnie nie oceniałbyś wszystkich kobiet jednakowo. Nie wszystkie są zakłamane!!! :O Udowodnij swoją tezę a potem piętnuj:(

Gość zzzzzzzzzzzzz
pewnie biorą pod uwage ilośc dzieci i kup kasey, którą musisz na nie płacic ! nawet na pewno

Gość La Dupa**
dzieciorób to jesteś napewno, w kutasa się cmoknij

Gość plusikaka
o matko myslałam ze juz takich palatnów nie ma

Gość plusikaka
z facetem z takim bagażem i nie odpowiedizalnym facetem kto by chciał sie wiazac na stale

Gość pewnie tak bo ma wydatne
No i co Cię tak dziwi? :o Ja bym sie bała tych Twoich zobowiazań i nie o finanse mi chodzi bynajmniej :o Bałabym się też że zostanę kolejną Twoją ex z kolejnym dzieckiem lub dziećmi, bo widzę, że faktycznie, lubisz seks, ale głowy do zabezpieczeń nie masz, a ja nie mogę brać pigułek :o

Gość była żona fiuta
Niezły ruchacz z Ciebie :) Niestety takiego już przerobiłam :( Daj znac jak znajdziesz tą jedyną, wybitnie jebniętą...

Gość Marek W. W.
Po prostu mi się nie układało. Wam się układał każdy związek? Wątpię.

Gość smutna niemilosierni
jestes zalosnie bezmyslny, jak mozna tyle dzieci naroobic? :o

Jestescie okropne. Facet ma pewnie bardzo ladne oczy, w ktorych mozna sie zakochac. I tylko to sie liczy.

Gość tak bo wszytsko sie zmienia
tylko czy te same 🌻 lubie romantykow ❤️