Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walnieta ostro

Schiza mnie dopada!

Polecane posty

Gość walnieta ostro

mój chłopak mnie zdradził, 4 miesięce spotykał się z dziwczyną, dowiedziałam się i odeszłam.Potem powrót- klasycznie. Jesteśmy razem znów od października. Przprasza mnie, żałuje , ja widze , że on chce dobrze, ale dopada mnie smutek i złe mysli , jak mógł mi to zrobić i wtedy chce go krzywdzić , Jak wybaczyć?

Gość 4535
przeczekac albo odejsc

Gość kkkss
moze umialabym z czasem wybaczyc cos takiego, ale nie zyc z takim mezczyzna, w zyciu trzeba kierowac sie jakimis zasadami, to pozwala zachowac szacunek dla siebie, to jedna z nich...jesli ja podejmuje swiadoma decyzje, ze wchodze z kims w zwiazek to jestem lojalna, kiedy nie udaje sie, rozstajemy sie, nie rozumie postepowania was obojga, bo sama zobacz - cierpisz

Gość byczydzien
baby tym sie roznia od facetow, ze faceci wola walczyc o zasady. a baby o ludzi

Gość wez
go zostaw bo juz nie bedziecie szczesliwi,a on i tak bedzie Cie dalej zdradzal. Oczywiscie nie jest mile to co pisze ale taka jest prawda.

hej, zachecam Ciebie do zakonczenia tego zwiazku. Niektorych rzeczy nie da sie naprawic :( zdrada jest jedna z nich. Bedzie Ci bardzo przykro z tego powodu, ale czas wyrwac sie z toksycznego zwiazku. Pocierpisz, poplaczesz (to Ciebie raczej nie ominie) ale pewnego dnia stwierdzisz ze boli juz ciut mniej :) Nie marnuj swojego cennego zycia na tkwienie w sytuacji, ktora Ciebie doluje i wyczerpuje psychicznie. Badz dzielna i zawalcz o siebie, o swoje samopoczucie i o prawo do bycia z osoba, ktorej mozesz kompletnie zaufac. Serdecznie pozdrawiam i zycze Ci wszystkiego dobrego :)