Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

co zrobic to boli?

Polecane posty

od jakis 5 dni wybielam zeby paskami wybielajacymi whitestris crest supreme ,ktore maja najwiecej tego srdoka wybielajacego ,wczoraj po poludniu bylam tak zmeczona ze zasnelam znimi na godzine a powinno je sie trzymac tylko 30minut,i jak zdjelam nabawilam sie bolu zebow ,bola mnie wszystkie zeby przednie i u gory i na dole,nie jest to bol tylko w przypadku icia cielych napojow czy zimnych boli mnie caly czas jest to staly bol ,od dziasla az po za :( myje sensodyna do nadwrazliwych zebow ale to nic nie daje zeby sa tak wrazliwe ze przy myciu bola ,nie wiem zaraz ide po tableteke przeciwbolowa bo oszaleje....znacie jakies srodki zeby ten bol zlagodzic???

Gość zjadlo ci cale szkliwo
teraz tylko albo koronki, albo paracetamol do konca zycia, albo rwanie i wstawianie sztucznych

Gość skonczyły mi sie Rafaello
nie wybielac zebow :P:P podobno pomaga "znieczula" zucie goździkow - takiej przyprawy albo zatrzymywanie dymu papierosowego w ustach... ludzie maja rozne pomysly ;)

zjadlo ci cale szkliwo nie strasz dziewczyny!!!!:D

Gość nie wiem co mogło by pomoc
ale te plasterki rzeczywiście wybielają? jak cena?

nie pocieszajcie mnie:( ,mam nadzieje ze to przestanie ,papierosy odpadaja nie pale ale z gozdzikami sprobuje

jak ktos zaczyna wybielac zeby to bedzie miał tak samo jak z farbowaniem wlosów. potem już trzeba bo łapią każdy brud i robią sie coraz brzydsze i żółte :( też chciałam wybielić ale moja przyjaciółka - ortodontka mi wyperswadowała to szybko z głowy !!

a może by tak pójść do dobrego dentysty na konsultację albo poszukać w googlach bo na 100% ktoś już miał taki problem albo jest gdzieś jakieś info a nie pytać na kafe

jak nie palisz to po co wybielalas ? ;) lepiej sobie myc zeby soda oczyszczoną albo solą a te goździki to podobno prawda. nie probowalam ale slyszalam juz od kilku znajomych o tym domowym sposobie. współczuje Ci :(:(:( ból zebów to piekło!!!

no teraz mam biale zabki i bol zebow:( wolalabym miec takie jak mialam z osadem po herbacie bo kawy nie pije ,a nie miec tego bolu:(

Gość xwoman
Ja kiedyś wybielałam zęby solą. Bolało okropnie. Do kilku godzin powinno Ci przejść. Masz nauczkę, tak jak ja miałam ;)

bolalao cala noc az do teraz takze watpie zeby przeszlo:(

Gość xwoman
Rozumiem, że wolisz poprzednią wersję. Ja też tak stwierdziłam wtedy. Wyć można w niebogłosy!!! Zostaw zęby jakie masz. Wybielaj je tylko pastami wybielającymi, resztę środków sobie odpuść. Tak Ci radzę. Pozdrawiam

Gość xwoman
Hm... to jak całą noc to nie wiem... Może powinnaś zapytać stomatologa.

Gość Joanna45 lat
Jak najszybciej idż do dentysty,dzisiaj,musisz ratować zęby,to pilne. Silny ból z czasem przejdzie,owszem,ale zostanie ci zniszczone szkliwo i pobolewanie przy zimnych i gorących napojach. Poza tym zęby ze zniszczonym szkliwem są w mig atakowane przez próchnicę.Trzymaj się i idż do dentysty.