Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziarenko...

CZY KTOŚ SAM HODUJE KIEŁKI??

Polecane posty

Gość ziarenko...

podobno są bardzo zdrowe i są pyszne, ale też strasznie drogie.słyszałam że mozna samemu je wyhodować?? tak jak na przykład rzeżuchęczy ktoś tak robi??? proszę o przepis

Tak:) ja hoduję:) kupiłam sobie specjalne urządzenie do hodowania, bo stwierdziłam po dłuższym czasie kupowanie kiełków w sklepie, że to zbyt drogi interes;) Polecam Ci to serdecznie, bo rzeczywiście jest dużo bardziej ekonomicznie i to naprawdę nic trudnego:)

Gość ziarenko...
super mogłabyś powiedzieć coś więcej. są na takie urządzenia???nawet nie wiedziałam. proszę o wszystkie szczególy, ile to kosztuje i gdzie można kupic i na czym to polega???sorki że tyle pytań ale jestem ciekawa bardzo . dziękuję z góry za odpowiedź

To urządzenie kupisz właściwie w każdym sklepie ze zdrową czy ekologiczną żywością albo na takich stoiskach w sklepach:) Kosztuje około 25-30zł. Na tych samych stoiskach kupisz gotowe opakowania ziaren do kiełkowania. To naprawdę nic trudnego wyhodować kiełki:) Trzeba je tylko podlewać 2 razy dziennie wedle instrukcji i wszystko, a potem zajadać się nimi:)

Gość nie lubię piwa
kupiłam kiełkownice za 24 zł można w nim wydiewać 3 rodzaje kiełków po 3 dniach juz uczta ;) zakup zwrócił mi się szybko