Cosheria 0 Napisano Luty 25, 2008 Mieszkam obecnie w Anglii,chcialabym zamowic soczewki na allegro u sprawdzonego sprzedawcy ,ktory zgadza sie na wysylke za granice.Nie wiem tylko ,czy moge dokonac transakcji z mojego angielskiego konta bankowego,bo tylko takowe posiadam.Jesli tak ,to jak to dziala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosheria 0 Napisano Luty 25, 2008 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosheria 0 Napisano Luty 26, 2008 upupuup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosheria 0 Napisano Luty 26, 2008 upupuup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mallinka 0 Napisano Luty 26, 2008 Niestety nie potrafię odpowiedzieć na twoje pytanie, bo nie wiem, ale poszukuję sprawdzonego sprzedawcy soczewek na Allegro. U kogo Ty kupujesz? Czy mogłabyś mi polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Luty 26, 2008 teoretycznie bys mogla ale mysle ze nie bardzo sie to oplaca (za transfer zaplacisz kilkanascie funtow) lepszym rozwiazaniem byloby np skorzystanie z jakiejs firmy np Grosik - nie wiem czy znasz.. wplacasz na ich konto i oni przeliczaja na polska walute a oplata to tylko 4 f.. ewentualnie popros kogos (rodzina, znajomi) o przelanie na konto z allegro... no i pytanie zasadnicze czy ktos w Pl bedzie uczciwy i wysle ci przesylke do Uk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach