Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmietanka 18

kobieta, która była kochanką żonatego faceta

Polecane posty

justyna o wypraszam sobie, mow za siebie moja droga. moze ty jestes wykorzystana naiwniaczka, ale nie wszystkie panie, ani wiekszosc.

A dlaczego akurat kochance nie ufać? Przecież to ona jest najbardziej pokrzywdzona w tym trójkącie. Żona nie cierpi bo na ogół nic nie wie, mąż jest podły bo zdradza żone a kochance daje nadzieje, a biedna kochanka nie ma nic. Zgadzam się że to brak szacunku dla samej siebie zgadzać się być tą gorszą ktora nic nie znaczy/

Gość weź się stary
Madlena dobrze gada. Takich naiwnych nadskakujących jest niewiele i tych trzeba unikać.

Gość Wlasnie ze jest to problem
dlatego trzeba szukac kobiety, ktora nie byla kochanka, nie spala z zajetym facetem (przynajmniej wiedzac o tym)

Gość fragolka24
Żona nie cierpi bo na ogół nic nie wie Chyba nie wiesz co mowisz:O

Gość Śmietanka 18
moje wątpliwości wynikają z tego, że nie ruszyłbym cudzej żony, bo uważam to za zbrodnię. ona ruszyła męża kobiety, którą kiedyś tam przelotnie poznała. ten gość naściemniał tej mojej, że właśnie żona go pierwsza zdradziła i ogólnie im się nie układa i się rozwiedzie. i ch.uja sie rozwiódł! a moja pani... no cóż, zakończyła relację z nim, bo do czego to miało prowadzić? a skąd moja nieufnosć i co ma piernik do wiatraka? otóż ma, bo nie mam pewności, że nawet w chwilach kryzysu zachowa się jak moja partnerka, a nie jak zwykła kurwa i zastanawia mnie to ile jest dla niej wart związek mężczyzny i kobiety? ona wie doskonale, że mnie może oszukać, ale tylko raz. i wie, że jakby co to POWROTÓW NIE BĘDZIE. chyba jednak spróbujemy.

Gość Śmietanka 18
we wszystkich akcjach tego typu najbardziej zawsze cierpią dzieci. i to mnie wkur.wia najbardziej. mi chodzi o prawdę. zastanawiałem się nawet, czy nie wymóc na mojej pani, żeby odezwała się do żony tego gościa i powiedziała całą historię. co by to dało? tamta miałaby wybór. mogłaby odejść od takiego złamasa. póki co odpuściłem. ale moja pani wie, że jest na cenzurowanym. i chyba sama wreszcie zaczęła widzieć co jest dobre a co złe.

justyna- sa uczuciowe i ufaja ale nie sa glupie wiec zanim zaufaja to wlaczaja w ten proces tez ROZUM a nie tylko d... Ale sa tez takie co pomijaja etap myslenia i kiepsko na tym wychodza jesli trafia na nieodpowiedniego faceta. vanilla2008 - to ja ci zycze takiego szczescia, bo rozumiem ze bedziesz najszczesliwsza pod sloncem jak cie bedzie maz zdradzal? to oby jak najszybciej spotkalo cie to szczescie:):)

do malzenstwa nikt nikogo nie zmusza, ale uwazam ze jak sie czlowiek decyduje to wie co robi i bierze za to odpowiedzialnosc. dla mnie malzenstwo to swietosc. zawsze tak bylo, jeszcze zanim sama wyszlam za maz.

a ty myslisz justyna ze to by nie wyszlo? ze ludzie nie wiedza? wiedza i zawsze cos takiego wyplywa. mojej kolezance zona takiego kolesia przed slubem uswiadomila narzeczonego.

Nie byłam w takiej sytuacji ale jak facet ma zonę to jest dla mnie skończony - nie zwracam na takiego uwagi. Za bardzo się cenię. A czego oczy nie widzą tego sercu nie żal więc zona nie cierpi - wiem co mówię.

14:05 moim zdaniem nie wejdz na topik kochanki i poczytaj. ty ksiezyc w skorpoonie wiesz nie chce cie rozczarowac ale "ukrasc" to mozna tylko takiego co sie da a taki co sie da to znaczy ze g... warty _____________________ obrażasz wszystkich meżczyzn prędzej Ty się czymś rozczarujesz, niż ja :)

a teraz wyobraźcie sobie, że po x latach spotykacie swojego NAJ, ale niestety żonatego, oczywiście osoba z zasadami odpuści, poświeci swoje szczęście, ja bym jednak tak nie zrobiła.

wiecie co laski? nie chce mi sie z wami gadac. oglednie mowiac nie jestescie zbyt madre.

Każda młoda kobietka w pewnym okresie swego życia zacznie interesowac się starszymi, nierzadko już żonatymi mężczyznami. Jednak to mija z wiekiem :)

" jeszcze - jeżeli chodzi o głupie zachowania kobiet - mówić, że by sie czegoś nie zrobiło na pewno można sobie, czemu nie, ale do czasu, kiedy się znajdzie w podobnej sytuacji." __________________________ właśnie, po przeczytaniu tematu od razu chciałam skrytykować dziewczyny, które wiążą się z żonatymi, ale przecież nie wiem co mnie czeka i być może kiedyś nie okażę się lepsza.

14:47 lubię_żonatych Każda młoda kobietka w pewnym okresie swego życia zacznie interesowac się starszymi, nierzadko już żonatymi mężczyznami. Jednak to mija z wiekiem _________________ nie każda, zresztą zanim ja znajdę kogoś odpowiedniego dla siebie i zanim dojrzeję do normalnego związku, to nawet ci młodsi już od dawna będą żonaci.

Gość miamamma
Zgadzam sie z Vanillą.mam koleżankę którą wyrolował żonaty facet.obiecał że weźmie rozwód a zwyczjnie porzucił ją.zona podobno dowiedziała sie o romansie ale on ja zabrał na suoer wycieczkę obsypał prezentami i zostalirazem a kolezanka płakała po nocach.faceci to dranie, dziewuchy naiwne a żony cwane

mnie by brzydzilo jakbym wiedzial, ze moja dziewczyna spala z zonatym

Kobiety są za naiwne na takie układy. Myślą sobie, że żonaty opuści żone i się z Nimi zwiąże...nie wiem na jakim świecie One żyją:/ Nigdy w życiu nie chciałabym, żeby facet porzucił dla mnie żonę.Moge się z Nim zabawiać, ale nic poza tym. Od bajerowania to jestem ja. ogólnie faceci są bardzo prości.

Gość Śmietanka 18
no widzę, że temat nie wyczerpany. i dobrze. mi jest się bardzo trudno pogodzić z faktem, że moja kobieta, która sama została kiedyś zdradzona, sama w końcu wzięła udział w takim procederze. powiedziałem jej co o tym myślę. sama przyznała, że to był WIEEEEEEEEEEEELKI błąd. i szmaciarstwo. ja i tak uważam, że koleś jest najbardziej winien. powiedziałem mojej pani, że jak go kiedyś zobaczy, to niech nawet nie próbuje podchodzić i niech mnie lepiej nie uświadamia, że on to on, bo mu wpie.rdolę. ale warto o takich tematach rozmawiać. powiedziała mi co było i dała mi wybór: odejść albo zostać. i właśnie dlatego jesteśmy dalej razem.

znajac ideologie pan z tego forum, to mozliwe, ze szuka prawiczka :p bo ideologia jest taka, ze prawiczek powinien sie wiazac z nie dziewica i akceptowac kobiety po przejsciach :p

Gość ale daj se
z nia spokoj. ku.rwa zostaje ku.rwa do smierci

oj mylisz sie justyna, bo ja nie czekam na byle co, tylko na milosc i wartosciowa, porzadna kobiete

Gość a mogę
zamienić mojego męża na Ciebie ? bo mojemu podobają się wszystkie inne, ze mnie się śmieje, bo według niego jestem kiepska w te klocki ale to on tak uważa :)