Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmietanka 18

kobieta, która była kochanką żonatego faceta

Polecane posty

Gość Śmietanka 18

można powiedzieć, że ważne są dla niej jakieś zasady? Może być w przyszłości dobrą żoną? warto takiej zaufać? można przyjąć tłumaczenia o samotności i zagubieniu? Mam dziewczynę, która była z żonatym i dziedziatym gościem. Co jej naściemniał - szkoda gadać. Lepiej, żebym go nigdy nie spotkał, bo... No a ona? Warto zaufać?

Gość ankaaaaaq
pewnie ze warto dac szanse, zwlaszcza ze tamto to przeszlosc. poza tym ludzie sie ucza na swoich bledach i zmieniaja, zalezy jeszcze w jakim jest wieku

Gość myślę ze mozesz jej zaufać
znam z autopsji taką jedną...4 lata była z żonatym, rzuciła go bo on był tchurzem, zadnego kroku do przodu... teraz jest z chłopakiem w swietnym związku. dogadują się rewelacyjnie, on w młodosci też nie był swięty bo sprawy łóżkowe zaczoł w wieku 14 lat, kilka razy był zatrzymany przez policję, ale dali sobie szanse... i bardzo dobrze:D

Milosc oglupia i nie wybiera. Nie patrz na poprzednie zwiazki tylko na to jak jest teraz. Zaufac nie tyle warto co trzeba bo inaczej ze zwiazku nici :( Przeciez nie od razu do oltarza idziecie ;)

Gość Wlasnie ze jest to problem
mysle, ze nie dalbym takiej szansy, poza tym skoro juz poszla do lozka z zonatym to napewno niejednego faceta miala w zyciu, do lozka z zonatymi chodza kobiety ogolnie niezbyt cnotliwe

ja jestem prawiczkiem, lubie tzw cnotki

Gość zdesperowanaaaaa
taka kobieta po prostu sie nie szanuje. zbiera ochłapy po zonie, godzi sie byc tą drugą mniej ważną. Szmata. Żona zawsze wygrywa a kochanka jest nikim.

pelno jest takich kobiet, co zdradzaly, spaly z zonatymi, mialy przygody dla czystego seksu, zdarzalo im sie uprawiac seks dla korzysci materialnej czy finansowej, ale niektorzy faceci maja wieksze ambicje niz wiazac sie z takimi

eeeeeeeeeeee ..... wyscie sie naogladali filmow i naczytali romansidel. Ide po zakupy bo nijak nie umiem zrozumiec takiego fatalistycznego podejscia do zycia. W kazdej sprawie sa rozne strony ! i nie wolno brac pod uwage tylko i wylacznie watku pejoratywnego :p

taka kobieta wie na co nie zgodzi sie nigdy wiecej, czego ma prawo wymagac i oczekiwac; taka kobieta jestem ja - wyciagnelam wnioski, bledow nie powtorze.

taka kobieta powinna sie wiazac z facetem po przejsciach, co tez swoje nagrzeszyl

Gość akitaki
nie ufaj w żadnym wypadku, bo tak samo postąpi z tobą jak z tą zdradzoną żoną. Te laski nie mają skrupułów i nie potrafią kochać, bo chcą tylko wykorzystywać facetów

Gość Ksieżyc w Skorpionie
13:38 zdesperowanaaaaa taka kobieta po prostu sie nie szanuje. zbiera ochłapy po zonie, godzi sie byc tą drugą mniej ważną. Szmata. Żona zawsze wygrywa a kochanka jest nikim. _________________ hahahaa co moze wygrać biedna żona ? obie mają niewiernego psa poza tym kochanka może być wolna i ma szanse ułożyć sobie życie na nowo - żonie pozostanie to byle co .

Gość weź się stary
weż się stary nie zadowalaj byle czym! jest tyle fajnych kobitek wokół, musisz za kur.wiszona się brać?

Gość Śmietanka 18
no właśnie, wybór to mam. spotykamy się już pół roku, była ze mną szczera w każdym względzie (przecież mogła nie mówić o całej akcji, prawda?). chodzi mi raczej o to czy takie kobiety - mając już swoje lata (ona ma 29) - potrafią zapomnieć o tym co spieprzyły i wyzbyć się swojej chwiejności na rzecz zbudowania czegoś nowego i stałego. to ja mam większy problem z zaufaniem niż ona. ale tak jest.

Gość weź się stary
a wcale ci się nie dziwię człowieku, ja bym takiej nie zaufał, bo to jest specyficzny rodzaj kobiet, takie raczej łatwe i puszczalskie. Może ci walić rogi za parę lat.

Gość moim zdaniem nie
psula czyjs zwiazek, uczestniczyla w klamstwie. jak dla mnie skreslona. co ty masz do tamtego faceta, cos jej sciemnia. to znaczy ze co ze ona nie mysli?

Gość Ksieżyc w Skorpionie
poza tym niektóre kobiety są tak wredne i pewne swoich mężczyzn, że warto im ich kraść

tez uwazam, ze wokol tyle fajnych kobitek, na dodatek bez takiej przeszlosci

Gość weź się stary
a ty księżyc jesteś z tych? tylko żonaci cię bzykają? a ile kosztujesz?

Gość moim zdaniem nie
wejdz na topik kochanki i poczytaj. ty ksiezyc w skorpoonie wiesz nie chce cie rozczarowac ale "ukrasc" to mozna tylko takiego co sie da:) a taki co sie da to znaczy ze g... warty, tylko wyszlo pozno niestety. wiec nie ma co sie cieszyc z takiego facia ani zonka ani kochanka bo obydwu niszczy zycie taki gosciu.

Gość fragolka24
Ja bym takiej kobiecie nie zaufala, tak samo jak facetowi, ktory zdradzil swoja zone.

Gość weź się stary
w każdym razie śmietana weź sobie pomyśl co za du.pę se bierzesz. NIE UFAĆ takiej to podstawa. Jestem żonkosiem i była jedna taka co mi na chu.ja chciała usiąść (niby przyjaciółka mojej żony). Pogoniłem szmatę. One się wdzięczą, obiecują, gadają jaki to męski i przystojny facet nie jest a potem chcą żeby im stawiać i je posuwać. Zwykłe ku.rwy tylko można mieć taką teoretycznie na własność.

Gość HEJ CHUDA BLONDYNKA
BO KSIEZYC FANTAZJUJE:)

Gość smietanko a czemu masz watpliw
osci? czemu sie wahasz?

Gość weź się stary
śmietana i nie wdawaj się w dyskusje z takimi, bo zawsze są "niewinne"

Gość weź się stary
tak, nasza wina, że jakieś tępe lale nadskakują, kręcą du.pą żeby zaliczyć faceta bo im się tak podoba. No ja nie taki naiwny, żeby wierzyć, że się dziwczę zakochało nagle!