Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mutter bald

Pytanie do Mam

Polecane posty

Gość Mutter bald

Co wkladacie do wózeczka noworodkowi/niemowlakowi? Czy sa jakies przescieradełka do wózków na materacyk, bo jakos sie nie spotkalam a przeciez na gołym materacyku nie poloze malenstwa...? I czym przykryc -wystarczy w kwietniu gruby kocyk? a poduszeczka? zadnej ? czy plaska moze byc? dziekuje z gory za pomoc bo dylematów sie gromadzi coraz wiecej im blizej terminu- jeszcze tylko 5 tygodni..

moja urodzila sie w kwietniu. do wozeczka wkladalam polarkowy kocyk. mala ubralam w boody, pajacyk bawelniany i kombinezon cieniuśki taki no i taka welurkowa grubsza czapeczka. wlozylam do wózka przykrylam grubszym akrylowym kocykiem... a jak pogoda zrobiła sie jeszcze lądniejsza to ja coraz cieniej ubierałam zadnych przescieradelek ani specjalnej poscieli do wózka nie uzywalam

Gość Mutter bald
dziekuje MaMani! Ten link bardzo mi sie [przyda:) mam juz taki kocyk polarowy wlasnie i ta poduszeczka to idealnie do kompleciku bedzie :) Czyli jak rozumiem- maluszka stosownie ubranego kladziemy na materacyku (bez zadnych tam przescieradełek) i przykrywamy kocykiem akrylowym/polarowym- tak??

ja na materacyku kladłam kocyk potem dziecko a potem przykrywalam kocem

Ja na materac kładlam kocyk (dziecko z września :)) .Ubierałam w odpowiednie ciuszki i przykrywałam kocem ale grubszym. Też miałam taką poduszke jaką dała MaMani jest mała i milutka :)