Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

mam chujowych znajomych gdzie szukac nowych znajomych

Polecane posty

gdzie mogę poszukac nowych macie jakieś propozycje ?? bo przez to dużpo trace w życiu

Gość weź się stary
no nie na necie stary idź do porządnego pubu (nigdy dyskoteka) i samo się znajdzie

przez brak normalnych znajomych nie imprezuje nie chodze do pubów a przez to nie mogę nikogo ;) fajnego poznac (chodzi mi o dziewczynę) :O

to moze odnajdz starych znajomych przez nasza klasa i sie doczep do ich paczek ?:P:)

Gość a możeeeee
Twoi chujowi znajomi mają paru normalnych znajomych? Albo właśnie odszukaj starych przyjaciół, albo szukaj nowych. W pubie ciężko jest kogoś poznać, ja bym raczej poleciła jakiś kurs, zapisz się gdzieś (taniec, nauka języka, itp itd) ja mam sporo fajnych ludzi wokoło ale nie umiem się z nimi zaprzyjaźnić :-(

zajmij się jakimiś zainteresowaniami a jak nie masz to sobie wymyśl... które realizuje się grupowo... kur tego/tamtego, taniec, sztuki walki.... n o chyba że masz fobię społeczną to lipa

Gość cześć kremik
zapisz się gdzieś -np na karate albo gdzieś(tak strzeliłam, gdziekolwiek sie zapisz)- tak najłatwiej- wspólne zainteresowania, po zajęciach piwko:) i już masz znajomych :)

a ja wygrałem życie ..... słuchaj do pabu samemu raczej niewypada iśc albo do klubu no chyba że się wkurwię i pujdę sam :D

Gość cześć kremik
a na siłowni nikogo nie poznałeś? na zajęciach zorganizowanych chyba łatwiej- bo zawsze są ci sami ludzie, a na siłownię to chyba cały czas ktos inny przychodzi-?-nie wiem, nie chodzę

Gość cześć kremik
do knajpki samemu można jak sie barmanów zna- wtedy jest fajnie i też można ludzi poznawać :)

na siłce co chilę jest ktoś inny :O zapisac w sumie bym mógł jeszcze na coś ale niemam pomysłu

Gość cześć kremik
sztuki walki, boks, piłka nożna, rugby- nic cię nie pociąga?

no w sumie na wszystko z tychrzeczy mógłbym się zapisac . a ty masz dużo znajomych

Gość cześć kremik
miałam dużo ale po studiach doopa :( albo sie powyprowadzali, albo założyli rodzinę :o już kiedyś o tym rozmawialiśmy, kremik :(

Gość cześć kremik
powodzenia :)

"słuchaj do pabu samemu raczej niewypada iśc albo do klubu" bo wszyscy poznają dobrych znajomych w pubach i klubach :O jasne :classic_cool: ludzi raczej poznaje się głównie na jakichś zajęciach cyklicznych + znajomi znajomych.... przynajmniej tak to wygląda jak się człowiek rozejrzy :P a jak chcesz podrywać dziewczyny, to o ile się nie wstydzisz i nie boisz porażek, to możesz to robić wszędzie i nie musiz sam łazić do klubów i pubów :P

do soboty jeszcze daleko :O więc mam 5 dni do obmyślenia planu gdzie zastawic sidła na sarenkę i na przynęte wezmę czekoladki ;)

Gość cześć kremik
:D fajny jesteś kremik :D

Gość cześć kremik
dostałam buziaka ;)

i muszę jeszcze wymyślic gdzie te sidła zastawic ale narazie pomysłu brak :O

Gość cześć kremik
a nie znasz barmanów w żadnej knajpce? tak łatwiej, można siąść przy barze i pogadać- nie jesteś wtedy "sam" tylko gadasz ze znajomymi i przy okazji oceniasz towar;)