Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaka tam

skrzyp polny

Polecane posty

Gość taaaka tam

czy skrzyp polny przyciemnia włosy??

Gość taaaka tam
..

Gość taaaka tam
bo mi matka nagadała ze moze przyciemnic a jestem jasną blondyna a mi strasznie włosy wypadają i zastanawiam sie czy kupic sobie szampon Radical on jest na skrzypie polnym

Gość nie przyciemnia
przyciemnia np. pokrzywa, ale watpię żeby szampon pokrzywowy przyciemniał w widoczny sposób :D

Gość qbus
pozwol ze sprostuje...nie jestes "takatam" tylko wspaniala osoba!!!! OK? ;) Od kiedy wypadaja Ci te wloski? Mozliwe ze sam szampon nie pomoze. Wazna jest Twoja dieta...wypadajace wlosy moga byc objawem czegos innego, niestety. Jak bedziesz odpisywac to najlepiej na e-mail. A skrzyp polny jest doskonalym "odtruwaczem" najlepsza sprawa - kapiel w wywarze ze skrzypu polnego...po jednym razie jest taaaaki POWER!! ;D Pozdrawiam!

ja mam tę odżywkę radical do wcierania i ona nie przyciemnia, więc chyba możesz spokojnie używac tego szamponu ;)

Gość taaaka tam
no od dluzszego czasu juz hmmmm 2-3 lata juz polowa mi wypadla a mam 15 lat ... kupilam sobie skrzyp a nie ponaga w tabletkach dzis mama mi kupila wax do wlosów blond moze cos pomoze nie wiem... hehe a pewnie ze jestem wyjatkowa baaa:P a kiedys mi przepisala facetka jakis lek robiony to tak mi wloski sciemnialy ;/ i dkatego sie boje teraz... uzywam szamponu timotei z rumiankiem i odzywki pantene pelnia blasku.

Gość taaaka tam
znaczy 16:P

Gość leniwiec33
skoro tak bardzo Ci wypadają włosy to się dziwię że Rodzice nie wysłąli Cię na badania hormonów tarczycy farbujesz włosy albo używasz lokówki, suszarki, prostownicy ?

Gość taaaka tam
nie maluję.. prostownicy nie uzywam juz uhuhuhu... moze raz na 2 tyg a suszarki musze uzywac bo dzieki niej normalnie moge wygladac jeszcze.. a kiedys chodzilam do dermatologa to mi przepisala silice i dermene potem silice odstawilam i mi nie wypadaly i jak zaczely sie znowu sypac to kurde juz mi nie pomagało ;/

Gość taaaka tam
a robilam niedawno wyniki morfologiczne to wynik normalny

Gość ale tutaj nie chodzi
o morfologię, ale o wyniki badań hormonów tarczycy przede wszystkim TSH, miałaś robione?

Gość taaaka tam
nieeeeeeeee..... nigdy chyba... przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.. a czy moge byc w tym wieku na to chora?

Gość taaaka tam
a co myślicie o tym waxie??