Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to ciąza

ciąza??

Polecane posty

Gość Czy to ciąza

Ostatnio byłam na imprezie z moim chlopakiem,troche wypilam i urwal mi sie film,podobno moj chlopak wrzucil mi cos do drinka i dlatego odlecialam juz po 2 malym drinku,nic nie pamietam,od tamtego zdarzenia miną juz miesiac,a wciagu tego miesiaca moj brzuch zrobil sie dosc twardy i zaokraglił,zaczelam wiecej jesc,martwie sie ze moge byc w ciąży,ale ostatnio mialam normalnie miesiaczke,czy ja moge byc w ciązy? prosze o porade!:(

Gość olcia21xxx
najepiej idz do lekarza on cię przepada i będziesz wiedziala ale mojimzdaniem to możliwe że jesteś w ciązy ja mam 2 dzieci i już wiem jak to jest , brzuch robi się okrągły i lekko twardawy ,mdłości zawroty głowy i buł pleców.

Gość ............dorcia78
olcia21xxx a moge zadac ci kilka pytan?

Gość ............dorcia78
po jakim czasie od stosunku robiłąs test?i jakie miałas objawy do 3 tygodnia??

Gość oby ciąza....
odpowiesz??

Gość olcia21xxx
pewnie ze ci odp i pisz na gg 1080238 . przez pierwsze 3 tyg kręciło mi się w glowie wymiotów nie miałam ani przy jednym ani przy drógim . gyłas u lekarza ? to jest moja rada bo ja raz robiłam test i wyszet negatywny ale to była lipa bo ekarz stwierdził ciąże 5 tydz . jerzeli masz jakieś pytania to pisz na gg ja siedze zawsza na gg a najczęściej wieczorami . pozdrawiam:):)

Gość dorcia.....
wiesz u lekarza nie byłam bo napewno bedzie za wczesnie:( ale te testy to nie dają mi spokoju:(*

Gość olcia21xxx
to nie jest za wcześnie , i lepiej iśc i dowiesz się w kturym tyg jesteś i czy chcwsz urodzic ?napisz na gg 10800238

Gość olcia21xxx
proszę cię pisz na gg bo ja często nie siedzę na tym forum , i chciałabym znac więcej szczegułów to może bedę mogła ci w jakiś sposób pomóc

Gość dorcia.....PP
pisałam do ciebie na gg:)

Gość dorcia.....PP
ja jestem teraz ba gg:)

Ta miesiączka byla krótsza lub mniej obfita niz zazwyczaj? ps.to byl Twoj pierwszy raz z tym chlopakiem czy jak?Bo jesli nie-to po co to zrobil?Moze chodzilo o coś innego niz sam jego stosunek z Tobą...