Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjjaaa

Waga łazienkowa - kto poleci odradzi?

Polecane posty

Gość alicjjaaa

Wlasnie stanelam przed dylematem zakupu wagi elektronicznej(wskazowkowa mnie juz wkurza). Takiej z bajerami chyba nie chce bo mojej kolezance w ciazy pokazywalo taka sama zawartosc wody jak i mnie (ona w 9 mieisacu ciazy) ja 50 kg wagi. Co polecacie?

Gość Odradzam
Moja waga kosztowała prawie 300 zł i cieszyłam się nią 2 miesiące. Potem wysiadła i nie jest to wina baterii. Potem poszłam do sklepu i kupiłam najgorszą wagę za 15 złotych z promocji, ze wskazówką i służy mi jak dotąd kilka miesięcy. I pozostał tylko żal że straciłam 300 złotych a mogłam je przeznaczyć na co innego.

Gość ja tez nie jestem
zwolenniczka wag elektrycznych ;/ Mialam taka z pomiarem wody i tluszczu i szlak ja trafil po 4 miesiacach;/ Do tego pokazywala mi dziwnie zawyzone wyniki ;/ gdy bylam u lekarza wazyl mnie na tej wielkiej wadze i ciezar byl zawsze nizszy :D Ostatnio kupilam sobie zwykla wage mechaniczna taka za 20 zeta i jestem z niej mega zadowolona :) W koncu nie widze jakis bzurnych gramow tylko same kg :D no i wyniki sa takie same jak na wadze szpitalnej.

Gość llslalaal
szkoda kasy na takie wagi zwykle sa ok poza tym po ciuchach wiadomo czy chudniemy a czasami taka waga moze nas dobic bo np cwiczymy to wazymy wiecej albo przed okresem po co nam niepotrzebny stres

Gość alicjjaaa
no coz widze,ze generlanie odradzacie elektroniczna ale mnie jakos ona ksi chyba tylko kupie bez zadnych bajer - ot po protsu zwykla zastanawiam sie nad zelmerem